Додано: 30 квітня 2024

Що такого особливого у каблучці з доріжкою каміння? Підбираємо для себе елегантний аксесуар

Ювелірне різноманіття дивує модниць прикрасами, які вже десятиліттями не залишають лідерських позицій. Вони виглядають елегантно та допомагають продемонструвати бездоганний смак.

До того ж каблучка з доріжкою каміння своїм блиском додає вбранню фарб і робить його максимально оригінальним. Вона вишукано виглядатиме на ваших руках.

Чим так виділяється представлена прикраса?Каблучка доріжка Oniks

Цей аксесуар має довгу історію. Перші моделі з'явилися ще у Стародавньому Єгипті і після цього про них не забували. Але остаточну популярність вироби набули в 60-х роках XX століття завдяки одній рекламній кампанії і з того часу каблучки не залишали лідерські позиції.

Якщо розбиратися в особливостях прикраси, то можна виділити кілька моментів:

  • Класикою вважаються варіанти, де камінці розташовуються по всьому обідку. Це виглядає чудово. Ось тільки не зовсім зручно носити. Просто камінці на задній частині обідка заважатимуть виконанню справ і такі каблучки потрібно знімати. Більш практичними вважаються аксесуари з доріжкою каміння наполовину, де задня шинка залишається без декору. Ви можете без проблем виконувати домашні справи, але не забувайте про правила обережності.

  • Традиційними вважаються вироби, де лише один ряд із вставками. Це виглядає акуратно та елегантно. Є й такі варіанти, де є відразу кілька рядів каменів. Такі обручки виглядають більш оригінально.

  • Найчастіше для декору використовують прозорі камінці. Також тут можуть бути і кольорові. Вони можуть комбінуватися з прозорими або будуть лише яскраві вставки.

У вашій скриньці має бути хоча б один такий виріб. Це додасть образу нотку елегантності та стильності.

На що орієнтуватись при виборі аксесуарів?

Величезний асортимент ювелірних виробів повністю у вашому розпорядженні. Навіть найвибагливіші модниці залишаться задоволеними. Вам потрібно лише визначитися з важливими моментами.

Призначення

Вам потрібно подумати, як часто носитимете каблучку. На кожен день вибирайте вироби, де обідок ззаду буде без каменів. Так не виникатимуть незручності під час носіння.

Якщо вибираєте класичний виріб, то надягайте його тільки з особливих випадків. Це дозволить йому зберегти ідеальний зовнішній вигляд на тривалий період.

Вставка

  • Почніть з того, що це буде за камінь. Для інкрустації використовують як дорогоцінні, так і штучні елементи. І ще один момент: тип вставки буде один чи ціла комбінація. Наприклад, прозорі та кольорові.

  • Приділіть увагу розміру. Найчастіше тут є дрібні камінці. Якщо забажаєте, то зверніть увагу і на більші.

  • Кількість. Це все залежить від вашого бажання. Тут може бути досить багато камінчиків або лише 7. Кожен із представлених варіантів виглядає чудово. А ще вирішіть із кількістю рядів. У більшості випадків надають перевагу каблучкам, де тільки один ряд із вставками. Також ви можете знайти прикрасу, де буде одразу кілька рядів.Cрібна каблучка доріжка Oniks

Дорогоцінний метал

Це може бути як золото, так і срібло. Срібло вважається бюджетним металом, але воно виглядає просто чудово. Якщо воно додатково має родоване покриття, то порадує блиском.

Якщо йдеться про золото, то визначтеся з відтінком. Біле, жовте чи червоне – вибір за вами. Іноді ювеліри можуть змішати одразу кілька відтінків. Щодо проби, то це 585 або 750. Для повсякденного носіння більше підходять вироби 585 проби.

Оформлення

Якщо ви віддаєте перевагу класиці, то вибирайте каблучку з обідком з дрібних прозорих вставок. Більш оригінально виглядає наявність яскравих каменів, які додають кольору.

Якщо віддаєте перевагу мінімалізму в виробах, то погляньте на аксесуар з маленькими вставками по центру. Така прикраса виглядає елегантно, але зможе доповнити дрес-код.

Що стосується оригінальних варіантів оформлення, то можна поглянути на такі варіанти:

  • Присутність кількох обідків у каблучці. При цьому не всі будуть усипані камінням. Комбінація різних шинок робить аксесуар більш незвичайним.

  • Окремо хочеться відзначити перехрещені обідки. Такий виріб виглядає незвичайно та привертає увагу.

  • Є ще варіанти із фігурками-підвісками. Додатковий елемент невеликий за розміром, але відразу впадає у вічі.

Постійне розширення асортименту дає можливість придбати вишукану каблучку з доріжкою каміння, яка ніколи не втратить актуальності. Завдяки «Oniks» зможете вдало поповнити скриньку та продемонструвати почуття стилю.