Додано: 26 серпня 2017

Білий і чорний діамант - протилежності, що притягують


Алмаз в усі часи вважався одним з найдорожчих і коштовних каменів. Він завжди був показником статусу свого власника, так як далеко не кожен міг дозволити собі цю розкіш. Він - символ багатства, влади, сили і перемоги.


Алмаз був удостоєний звання найпопулярнішого і бажаного каменю в світі. Огранений особливим способом алмаз називають діамантом. Саме завдяки такому огранюванню алмаз так переливається і виблискує.



Справа в тому, що алмаз не поглинає, а відображає промені світла, при цьому розбиваючи його на складові спектра і кожна його грань грає всіма кольорами веселки. І якщо чистий, природний алмаз - це камінь, що вимагає подальшої обробки, то діамант - вже практично готовий витвір ювелірного мистецтва, якому потрібно лише гідне обрамлення з дорогоцінних металів.


Найчастіше діамантами інкрустують вироби із золота або платини. Радує те, що цей камінь досить універсальний. Він чудово виглядає в ювелірних прикрасах з металів як холодних відтінків, так і теплих. Але найбільш гідно крижане сяйво діаманта підкреслюють холодні метали.


Колекція: прикраси з діамантами

Золотое помолвочное кольцо с бриллиантомКольцо с бриллиантом

Золота заручальна каблучка з діамантом


Багато з нас, почувши слово «діамант», уявляють собі білий, напівпрозорий, блискучий кристалик. Але не всім відомо про те, що в природі існують алмази й інших кольорів. Наприклад, блакитного, жовтого, коричневого, рожевого, червоного, помаранчевого і навіть чорного. Зустрічаються кольорові діаманти досить рідко, тому й коштують вони, відповідно, набагато дорожче, ніж звичні нам, безбарвні, прозорі камені.


news895_21_full.jpg


Кожен з цих видів діамантів виглядає просто бездоганно в різних ювелірних виробах і, безумовно, заслуговує на увагу. Але найпопулярнішими і доступними вважаються камені білого і чорного кольору.




Білий діамант


Такий вигляд цього дорогоцінного каменю знайомий нам дуже добре і не вимагає особливого представлення. Цей блискучий кристал ще з давніх часів знайшов безліч шанувальників по всьому світу.


Наші предки приносили ці сяючі коштовності в жертву богам. Такий дар був одним з найцінніших, тому вважалося, що він зможе допомогти людям знайти прихильність верховних богів.


ukrashenija_28.gif

Цей камінь дійсно наділений надзвичайно сильними магічними властивостями. Він захищає свого власника від пристріту і негативного впливу, дарує йому успіх, удачу і любов.


Також алмаз здатний позбавити людину від страхів і навіть фобій, даруючи їй мужність і сміливість. Він наповнює людину життєвою енергією і зміцнює силу духу.


Що стосується впливу цього каменю на психіку людини, то можна сказати, що він стабілізує її та підтримує оптимальний баланс на межі збудливої і заспокійливої дії, що найбільш позитивно впливає на настрій, самопочуття і працездатність його власника.


Золотые серьги-гвоздики с бриллиантамиЗолотые серьги-гвоздики с бриллиантами

Золоті сережки-пусети з діамантами


Згідно з повір'ям деяких народів, алмаз приносить щастя лише «гідним» людям. Тим, хто «чисті душею». Але опинившись в руках у непорядної людини (те саме стосується і тих людей, які здобули цей камінь шляхом обману або крадіжки), алмаз тут же стає «мертвим», втрачаючи всю свою енергію і силу.


Але якщо ж Вам пощастить «домогтися поваги» цього каменя, то Ви отримаєте для себе дуже потужний і надійний талісман, який буде служити Вам вірою і правдою довгі роки.




Чорний діамант


Алмаз чорного кольору зустрічається в природі набагато частіше, ніж прозорий, білий камінь. Але, не дивлячись на те, що він не настільки поширений в сучасному світі, він зміг скласти гідну конкуренцію безлічі відомих самоцвітів, адже він, звичайно ж, має свої переваги.


diamond.gif


Якщо прозорі діаманти доповнюють в основному жіночі ювелірні прикраси, то чорний колір цього каменю навпаки - надзвичайно популярний серед чоловіків. Це робить його набагато універсальнішим і затребуванішим в ювелірному мистецтві.


Людина, що володіє чорним діамантом, краще розвиває свої лідерські якості і швидше будує свою кар'єру. Цей камінь дарує своєму власникові успіх і внутрішні сили, допомагає йому стати більш авторитетним і впливовим в очах оточуючих.


Золотой крестик с черными бриллиантамиЗолотой крестик с черными бриллиантами

Золотий хрестик з чорними діамантами


Енергія цього каменю носить чоловічий характер, тому людині, яка буде обирати прикраси з чорним діамантом він принесе такі риси, як рішучість, активність, наполегливість, витримку і вміння знаходити правильний вихід із важких життєвих ситуацій.




Поєднання чорних і білих діамантів


original.jpeg


Одним з найкращих варіантів можна назвати поєднання в одному ювелірному виробі діамантів як білого, так і чорного кольору. Протилежності, як відомо, притягуються, тому гра на контрасті в цьому випадку найбільш виграшна.


Крім того, що ці два види каменів чудово виглядають разом, вони ще й доповнюють один одного за своїми властивостями, лише посилюючи позитивний енергетичний вплив на свого володаря.


5f0d450377bcaffb378e712a5fabce1c.jpg335b8fb7909349c9ff98f8b2750cbe30.jpg

Золоті сережки-пусети з діамантами



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: