Додано: 7 жовтня 2022

Корпоративні замовлення

Корпоративні замовлення

Невід'ємною частиною корпоративного стилю вважається вітання своїх партнерів і клієнтів виробами із зображенням Вашого бренду.
Якщо Ви хочете зробити подарунок колективу до професійного свята чи значущої для компанії дати, ми із задоволенням допоможемо Вам у цьому.
Це може бути логотип вашого бренду або будь яке інше зображення чи текст на прикрасах (підвісках, шпильках, жетонах чи браслетах), що підкреслить індивідуальність компанії та підкріпить корпоративний дух колективу.

Приклади робіт:

      

      

Для уточнення умов співпраці та вартості замовлення пишіть нам на пошту:
oniksonline@gmail.com або Viber, Telegram +380975833597 (Денис)






Корпоративні подарунки – ідеальні презенти для колег чи клієнтів

Підбирати подарунки для рідних – одне задоволення. А ще не варто забувати про колег, партнерів. Оригінальні корпоративні подарунки стануть прекрасним вирішенням ситуації. Кулони, браслети чи заколки порадують абсолютно усіх.корпоративний подарунок Oniks

Ювеліри постійно проявляють максимум фантазії. Це дозволяє здивувати абсолютно всіх та замовити цінні речі. Їх можна носити максимально довго. А ще вони можуть стати чудовим доповненням образу.

Які особливості у корпоративних подарунків?

Ювелірні прикраси подобаються абсолютно всім. Їх навіть носять любителі стилю мінімалізм, адже можна підібрати різні аксесуари. Головне проявити трохи уваги.

Якщо повернутись до ідеї подарунка для колег, то це чудове рішення. Ви залишитесь задоволені. Так можна виділити кілька позитивних моментів, які з цим пов’язані:

  • Таким корпоративним подарунком можна дуже довго користуватись. Ви зможете його носити щоденно чи це буде особлива річ. Кожен знайде для себе чудовий варіант. Тут усе залежить від ваших побажань.

  • Подібні речі точно виділять вас серед інших. Адже більшість точно не звертає увагу на різноманітні прикраси. Ви зможете приємно здивувати усіх незвичним варіантом. До того ж у вас є можливість підібрати різноманітні аксесуари.

  • Не варто хвилюватись, що це буде занадто дорого. Ви без проблем знайдете якісні ювелірні речі, які матимуть доступну ціну. При цьому вони ще виглядатимуть максимально стильно.

Це далеко не всі причини, чому такі речі користуються попитом. Ви будете приємно здивовані.корпоративні подарунки Oniks

Як правильно все підбирати?

Ювеліри постійно розширюють асортимент, щоб у вас була можливість вибрати найкращий варіант. Для цього вам потрібно проявити трохи уважності, а ще заздалегідь продумайте деякі моменти.

  • Що саме хочете вибрати колезі, партнеру? Каталог прикрас повністю у вашому розпорядженні. Ви можете без проблем підібрати універсальні прикраси для колег чи окремо шукати чоловікам і жінкам.

  • Який дорогоцінний метал більше подобається. Основний вибір буде між сріблом і золотом. Якщо звертаєте увагу на срібні речі, вам більше подобається поверхня з родієм чи позолотою, чорнінням. Цікавить золото, тоді визначтесь з його відтінком: біле, червоне чи жовте. А ще не забудьте про пробу: 585 чи 750. 585 краще підходить для щоденного носіння.

  • Цікавтесь, що ще може бути використано для виготовлення. Наприклад, деяким подобаються різноманітні камінці. Вони мають бути мінімальних розмірів, щоб не привертати до себе уваги. Також не забувайте про ювелірну емаль, яка додає яскравості.

  • Щоб зробити корпоративний подарунок оригінальним, на ньому роблять гравіювання. Це може бути логотип компанії, слоган, особлива дата. Варіантів дуже багато. Вам потрібно заздалегідь все продумати, щоб напис чітко помістився на поверхні. Його має бути добре видно.

Продумавши кожен з цих пунктів, ви зможете без проблем розібратись у величезному асортименті. Усі будуть задоволені подібними ювелірними речами.корпоративні подарунки Oniks

Де купити оригінальні подарунки корпоративного призначення?

Ювелірний каталог інтернет-магазина «Oniks» постійно дивує своїм розширенням асортименту. Ви отримаєте задоволення від вибору. Вам тільки потрібно виділити трохи часу, щоб все розглянути та оформити замовлення.

Окрім величезного асортименту вас ще порадують такі чітко продумані умови для оформлення замовлення:

  • ніяких затримок з доставкою товарів по всі Україні, можливість самовивовзу з Києва та Хмельницького;

  • зручний вибір варіанта оплати;

  • гарантія якості на всю продукцію;

  • фірмова упаковка.

Підбирайте незвичні подарунки колегам, партнерам чи клієнтам. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: