Додано: 24 квітня 2024

Що варто знати про каблучку з одним каменем? Звертаємо увагу на вишукані аксесуари

Ювелірний асортимент переповнений різними прикрасами. Кожна з них виглядає чудово і має особливості. Зокрема, це стосується каблучок.

Ці аксесуари підходять для повсякденного носіння. А ще вони вдало доповнять вечірній образ. Вишукана каблучка з одним каменем чудово впорається зі своїм завданням. Вам тільки залишається розібратися в асортименті та підібрати найкращий виріб.

Що такого особливого у представлених каблучках?Каблучка з одним каменем Oniks

Це одні з найвідоміших прикрас, про які знають абсолютно всі. Зокрема її купують для заручин. Такий виріб вважається класикою, яка не втратить актуальності. Вам потрібно лише визначитися зі вставкою.

Крім цього вам ще не варто забувати про такі варіанти:

  • Якщо ви любите лаконізм, зверніть увагу на каблучку з крихітною вставкою. Її малопомітно, але вона зможе додати блиску. Камінь може розташовуватись як по центру, так і збоку. Кожен із варіантів виглядає чудово.

  • Найбільш оригінально виглядають аксесуари з підвіскою. Саме в додатковому елементі розташовується вставка. Зрозуміло, що вона невеликого розміру.

Як бачите, асортимент із прикрасами величезний. Ви зможете придбати каблучку для повсякденного носіння або для особливої події.

Які правила вибору прикрас?

Ювеліри постійно намагаються здивувати навіть найвибагливіших покупців. Кожна залишиться задоволеною придбанням. Вам потрібно лише виділити час, щоб заздалегідь розібратися в деяких моментах.

Призначення

Більшість вибирає каблучку, щоб зробити пропозицію. Такі вироби є ювелірною класикою. Якщо хочете оригінально доповнити образ, зверніть увагу на аксесуари з невеликою вставкою. Їх ви можете носити хоч щодня.

Дорогоцінний метал

Для виготовлення використовують як золото, так і срібло. Срібло вважають бюджетним металом, але воно виглядає чудово. За дотримання елементарних рекомендацій воно збереже бездоганний зовнішній вигляд на довгі роки.

Щодо золота, то воно може бути різних відтінків. Біле, жовте чи червоне – вибір за вами. Іноді ювеліри комбінують одразу кілька відтінків. Також не забувайте про пробу. Для тривалого та постійного носіння віддавайте перевагу 585 пробі. Що стосується 750, то такі вироби варто одягати для особливих випадків.

Основна вставка

  • Визначте тип вставки. Дорогоцінні, напівдорогоцінні чи штучні – ювеліри використовують різні варіанти. Кожна з них виглядає чудово, а ось ціна відрізняється.

  • Яким буде основний колір? Класикою вважаються прозорі вставки. Вони підходять абсолютно всім. Також можете звернути увагу на кольорові. Ви можете додати своєму образу оригінальності.Золота каблучка з одним каменем Oniks

  • Не забудьте про розмір вставки. Тут необхідно орієнтуватися як на переваги, так і на виділений бюджет. А ще не забувайте про зручність носіння. Адже великі вставки з високою посадкою можуть чіплятися за одяг та заважати виконувати домашні справи.

Розмір

Це один із важливих пунктів вибору каблучки. Вона має ідеально підходити. Для цього необхідно заздалегідь дізнатися про розмір. Якщо ви хочете зробити сюрприз, увімкніть максимум фантазії.

В інших випадках не завадить попередня примірка. Так ви будете впевнені, що підібрали все правильно.

Дизайн

  • Більшість віддає перевагу виробу класичного оформлення. Тут гладкий обідок і охайний камінь по центру. Нічого зайвого, але виглядає елегантно.

  • Сам обідок цікавої форми. Найчастіше це серця чи кульки. Розмір каменю може бути різним.

  • Аксесуар може мати відразу кілька обідків. Шинка із вставкою виглядає максимально просто та елегантно. Що ж до другого обідка, він виглядає оригінально. Наприклад, напис «Я кохаю тебе». Іноді основа складається з невеликих сердець.

Постійне розширення ювелірного асортименту дозволяє підібрати вишукану каблучку з одним каменем. «Oniks» підкаже кілька ідей, щоб ви могли придбати стильні прикраси.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: