Додано: 19 квітня 2024

Чим славляться каблучки у класичному стилі? Додаємо до своєї колекції стильний виріб

Вибираючи ювелірні прикраси для свого образу модниці намагаються вибирати особливі речі. Вони повинні бути поза модними тенденціями та залишатися на піку популярності.

Серед такого різноманіття особливо радують каблучки у класичному стилі. Вони радують своїм зовнішнім виглядом і зможуть додати образу унікальності та елегантності. Вам потрібно лише визначитися зі своїми побажаннями.

Чим вирізняються аксесуари на тлі всіх інших?Класична каблучка Oniks

Ювелірна класика – це вироби, які демонструють вишуканість, ніжність та елегантність. При цьому варто розуміти, що такі речі не завжди є універсальними. Тобто потрібно подумати, з чим збираєтесь поєднувати каблучку, щоб завжди виглядати бездоганно.

Вироби у класичному стилі мають свої особливості:

  • Аксесуари вирізняються своєю симетричністю. Також тут дотримуються гармонійних пропорцій. Всі елементи виглядають акуратно та бездоганно.

  • Всі лінії плавні та спокійні. Навіть гострі кути пом'якшені, що робить виріб ніжнішим.

  • Якщо говорити про форми, то віддають перевагу геометрії, сердечкам. Це дозволяє кожній модниці підібрати потрібний варіант.

Кожна з прикрас виглядає бездоганно. Ви можете успішно поповнити скриньку.

Які бувають різновиди каблучок?

Ювеліри постійно розширюють асортименти. Ви зможете вдало поповнити скриньку. Серед усього різноманіття найчастіше звертають увагу на такі варіанти:

  • Каблучка з одним каменем. Її купують для заручин. Класикою вважається діамант. Якщо ви знаєте, що вашій коханій подобаються інші вставки, можете вибирати їх. А ще визначтеся з розміром. Все залежить від побажань та виділеного бюджету. До того ж не забудьте про закріплення каменю. Воно може бути як крапановим, так і глухим.

  • Прикраси з великою центральною вставкою. Вона може бути єдиним елементом у композиції або її додатково обрамляє дрібне прозоре каміння. Що стосується центральної, то в більшості випадків вона кольорова.

  • Аксесуар без надмірностей. Класикою можна вважати прикраси із глянцевою поверхнею. Саме такі обручки вибирали тривалий період. Поступово почали звертати увагу на вироби з матовою поверхнею. Ювеліри знають кілька варіантів обробки. Також варто відзначити аксесуари з візерунками, що нагадують вишиванку.

  • Каблучка з доріжкою каміння. Вона виглядає максимально елегантно та ніжно. Для інкрустації використовують прозорі чи кольорові вставки.Класична каблучка з білого золота Oniks

Ювелірний асортимент повністю у вашому розпорядженні. Ви зможете підібрати прикраси для особливих подій або повсякденного носіння.

Як успішно поповнити скриньку?

При виборі каблучок вам не завадить запам'ятати кілька простих рекомендацій:

  • З якого приводу вибираєте. Обручки або заручальні варіанти купують тільки для особливого приводу. Також ви можете підібрати вироби для ювілею чи річниці весілля. За бажання знайдете варіанти для повсякденного носіння.

  • Улюблений дорогоцінний метал. Багато хто віддає перевагу золоту. Вам тільки потрібно визначитися з його відтінком чи пробою. Також в асортименті представлені срібні колекції. Вони коштують дешевше, але виглядають бездоганно.

  • Відповідна вставка. Класикою вважається прозоре каміння. Це як діаманти, так і фіаніти. Якщо забажаєте, то можете поглянути на кольорові. А ще визначтеся з їх кількістю та розміром.

  • Зручний розмір. Вам потрібно переконатися, що каблучка підходить. Адже після покупки ювеліри не завжди зможуть змінити розмір. Якщо є можливість, перед покупкою влаштуйте примірку.

  • Оформлення. Якщо ви хочете носити каблучку досить часто, вона має бути з мінімумом декоративних елементів. Це дозволить її комбінувати з різними вбраннями. Для вечірніх заходів можна придбати вироби з великими вставками.

Вишукані каблучки в класичному стилі зможуть вдало підкреслити ваш образ. Головне, щоб вони гармоніювали з іншими елементами. У «Oniks» завжди є кілька ідей, тому ви вдало поповните свою скриньку.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: