Додано: 12 квітня 2024

Чим вирізняється каблучка у стилі мінімалізм? Доповнюємо свій образ модним виробом

Ювелірні тренди постійно змінюються і розширюються, що дозволяє навіть найвибагливішим модницям успішно довершити образ. При цьому вони намагаються віддавати перевагу аксесуарам, які тривалий період не вийдуть із моди та впишуться у сучасний спосіб життя.

Зараз усі хочуть виглядати легко та при цьому стильно. Відповідно, і підбирають аналогічні прикраси. Вишукана каблучка у стилі мінімалізм стане гідним доповненням образу. Нею можна доповнити будь-який образ та продемонструвати бездоганний смак.

Які особливості представлених аксесуарів?Каблучка в стилі мінімалізм Oniks

Сучасні модниці у захваті від подібних речей. Вони відповідають ритму життя. При цьому дозволяють виглядати просто бездоганно.

Якщо розбиратися в основних особливостях каблучок, то є такі моменти:

  • Тут робиться акцент тільки на одній деталі. Вона має чіткі лінії. Також не варто забувати про простоту форми. У більшості випадків переважає геометрія, але можуть бути інші варіанти.

  • В оформленні немає нічого зайвого. Завитки, складні конструкції – це не про мінімалізм. Тут прагнуть лаконічності.

  • Якщо для декору використовують вставки, вони невеликі за розміром. До того ж їхнє кріплення таке, щоб вони не сильно виступали.

Завдяки цим особливостям каблучки можна носити хоч щодня. Вони навіть впишуться у суворий дрес-код.

На які прикраси звернути увагу?

Ювеліри постійно прагнуть розширити асортимент, що дозволяє підібрати навіть не одну каблучку, а відразу кілька. Серед усього різноманіття можна виділити кілька найпоширеніших варіантів:

  • Оздоблення з одним центральним каменем. Його часто вибирають для заручин. Вам тільки залишається визначитися з типом вставки та її розміром. Найчастіше віддають перевагу прозорим елементам. Також можете знайти і з кольоровим. Якщо камінь мінімальних розмірів, що практично малопомітний, такі вироби підходять для повсякденного носіння.

  • Аксесуар з розсипом каміння. Вставки розташовуються по всьому обідку або лише у центральній частині. Усі камінці невеликого розміру. До того ж вони надійно закріплені, щоб не заважати виконанню домашніх справ.

  • Каблучка з фігурним обідком. Кульки, серця, хвиля, чіткі прямі лінії – варіантів оформлення багато. Вам потрібно подумати, що вам підходить.

  • Незамкнені аксесуари. На кінцях такого виробу можуть розташовуватись кульки або вставки.

  • Прикраси з гравіюванням. Написи або зображення додають оригінальності. Вам тільки треба подумати, що тут буде зображено. Чим більше гравіювання, тим ширшим буде обідок.Каблучки в стилі мінімалізм Oniks

Тільки цими каблучками асортимент не обмежується. Вам потрібно лише виділити час, щоб з усім ознайомитися.

Які елементарні правила вибору?

Щоб носіння прикрас приносило одне задоволення, вам варто заздалегідь визначитися з деякими моментами:

  • Призначення. Одні хочуть зробити пропозицію руки та серця, інші шукають виріб на ювілей. Також знайдете варіанти для повсякденного носіння.

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Вибір між золотом та сріблом. Кожен з них має бездоганний вигляд і підходить для тривалого носіння. Вам варто орієнтуватися на свої переваги та інші елементи в образі.

  • Наявність вставок. Вони є не у всіх каблучках. Якщо такі камінці є, то вони мають бути невеликих розмірів. Щодо відтінку, то це як прозорі, так і кольорові.

  • Відповідний розмір. Прикраси не повинні тиснути або злітати. Каблучки з тонким обідком вибираються чітко за розміром. Якщо шинка широка, такі аксесуари повинні бути на пів розміра більші.

  • Дизайн. Підібраний виріб повинен вписуватися в загальний образ і гармоніювати з іншими елементами. Вам потрібно заздалегідь подумати, з чим носитимете.

Якщо вам вдасться виділити трохи вільного часу, то підберете бездоганну каблучку в стилі мінімалізм або відразу кілька штук. «Oniks» дасть кілька підказок, щоб вдало поповнити скриньку.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: