Додано: 16 квітня 2024

Чим привертають увагу каблучки у геометричному стилі? Додаємо своєму образу оригінальності

Ювелірний асортимент постійно розширюється й оновлюється, що дозволяє навіть найвибагливішим модницям підібрати модні прикраси. Серед цього різноманіття ось уже який період не втрачають актуальності аксесуари у стилі геометрія.

Мало хто знає, перші вироби були саме таких форм. З того часу нічого не змінилося, просто удосконалився дизайн, а каблучки в геометричному стилі продовжують радувати бездоганним зовнішнім виглядом.

Які особливості прикрас?Золоті каблучки геометрія Oniks

Серед величезного каталогу ваш погляд одразу впаде на такі речі. Якщо говорити про особливості, то можна виділити такі моменти:

  • Вироби нагадують контури основних геометричних фігур. Найчастіше звертають увагу на квадрат, трикутник, коло чи різноманітні лінії.

  • Усі елементи мають чіткі лінії. Вони одразу впадають у вічі.

  • При створенні таких аксесуарів намагаються дотримуватися лаконізму, але при цьому вироби не виглядають просто. Часто їх доповнюють вставками, які роблять акцент на основній фігурці.

Ці особливості дозволяють прикрасам виділятися і бути неповторними. Вам тільки потрібно визначитися, яким каблучкам віддати перевагу.

На які вироби звернути увагу?

Ювеліри постійно розширюють каталоги, тому у вас не виникне труднощів з придбанням. Серед величезного асортименту можна звернути увагу на кілька популярних аксесуарів:

  • Каблучка з тонким обідком. Кружечки, багатокутники, хвилі - саме так виглядає основа. В оформленні нічого зайвого, лише дорогоцінний метал.

  • Прикраса з колом. Цей виріб вже помітніший завдяки основній фігурці. Вона може бути суцільною або це лише контур. Найчастіше фігурка виглядає досить лаконічно. Іноді в оформленні є розсип дрібних вставок.

  • Широка каблучка із можливістю гравіювання. Лаконічне зображення геометричної фігурки виглядає дуже стильно. Сама поверхня виробу може бути матовою чи глянцевою.

  • Прикраса з обідком, який має чітку лінію. Суворо і просто виглядає прямокутник або багатокутник. Більш плавно виглядає виріб із увігнутими лініями.

  • Каблучка з кульками. Вона незамкнена, а на її кінцях розташовуються кульки невеликого розміру.

  • Виріб із широким фігурним обідком. Всі елементи добре видно завдяки чітким лініям.Каблучка геометрія Oniks

Тільки цими аксесуарами асортимент не обмежується. Ви можете успішно доповнити будь-який образ.

Як правильно підібрати каблучки?

Великий ювелірний асортимент повністю у вашому розпорядженні. Вам потрібно знайти час, щоб ознайомитись з усіма пропозиціями. А ще не завадить заздалегідь визначитись із деякими важливими критеріями вибору:

  • Дорогоцінний метал. Золото та срібло виглядають просто чудово. Золото може бути білим, жовтим чи червоним. Кожен із цих відтінків знайде своїх шанувальників. Що стосується срібла, воно буде з покриттям або без.

  • Різні вставки. Прикраси в стилі геометрія прагнуть до  лаконізму і тут немає нічого зайвого. Якщо каміння і присутні, то вони непомітні. Вони можуть бути різного розміру та кольору. Все залежить від ваших побажань.

  • Відповідний розмір. Вам потрібно заздалегідь дізнатися про ці цифри. Якщо є сумніви, то влаштуйте примірку перед покупкою. Каблучка не повинна тиснути або злітати. Пам'ятайте, що не завжди можна змінити розмір, тому будьте максимально уважними.

  • Дизайн. Одним подобаються вузькі, інші звертають увагу на широкі каблучки. При виборі звертайте увагу на форму пальців. Ви маєте виглядати просто бездоганно. А ще не забувайте про зручність носіння. Каблучка не повинна заважати виконувати домашні справи або чіплятися за одяг.

Якщо ви виділите небагато часу на ознайомлення з каталогом, підберете бездоганні каблучки в геометричному стилі. «Oniks» завжди підкаже стильні прикраси, які будуть бездоганно виглядати кілька років.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: