Додано: 21 серпня 2023

Чим такі привабливі сережки «Сердечка»? Підбираємо романтичні прикраси для свого образу

Модниці продумують свій образ до дрібниць. Особливої уваги заслуговують прикраси. Саме від них залежить, наскільки той буде романтичним, ніжним та елегантним.

Серед усіх представлених прикрас сережки «Сердечка» ідеально підходять під цей опис. Вони підходять для різних ситуацій і зможуть виділити вас на тлі всіх інших. Вам потрібно лише уважно у всьому розібратися.

На які аксесуари звернути увагу?Cрібні сережки сердечка Oniks

Ювелірний асортимент постійно розширюється красивими та вишуканими виробами. Ось тільки не всі модниці звертають на них увагу. Вони вважають їх надто дитячими. Так, у колекції можна знайти прикраси для дитини, але для дорослих є окремий асортимент.

Модниці будуть у захваті. Вони зможуть вдало поповнити колекцію стильними аксесуарами. Вам тільки потрібно розібратися у величезному асортименті та підібрати для себе найкращі пропозиції.

Якщо говорити про конкретні приклади, можна виділити такі:

  • Найбільш акуратно виглядають пусети у формі серця. Тут може бути цільна фігурка або лише обідок. В оформленні є тільки дорогоцінний метал, більше нічого зайвого. Це ж можна сказати про прикраси з англійською застібкою.

  • Якщо говорити про аксесуари з камінням для повсякденного носіння, то віддавайте перевагу дрібним вставкам. Це може бути один камінь або цілий розсип. Головна умова, щоб вони несильно впадали у вічі та не порушували правила дрес-коду.

  • Більш оригінально виглядають сережки із використанням ювелірної емалі. Яскраві фарби привертають увагу. Найчастіше тут був один колір. Іноді може бути кілька. Наприклад, синій та жовтий, як прапор України.

  • Якщо ви хочете фарб, тоді зверніть увагу на прикраси з багатьма каменями. На відміну від класичних пусетів, тут вставок буде набагато більше. До того ж ювеліри часто комбінують вставки різних розмірів. А ще вони можуть бути різних кольорів. Дуже оригінально виглядає комбінація прозорих та кольорових камінчиків або поєднання виключно яскравих. Наприклад, синіх та жовтих кольорів.

  • Незвичайно виглядають сережки-клаймбери. Тут сердечка будуть цілісними фігурками або лише обідками. Вони розташовуються по всій мочки вуха, але при цьому виглядають максимально акуратно. Рідко в дизайні є дрібне каміння.

  • Досить оригінально виглядають сережки ланцюжкового типу. Вони виглядають досить легко і незвично. Фігурки сердечок максимально акуратні.

  • Окремо хочеться сказати про сережки, що відрізняються між собою дизайном. Одна сережка буде у вигляді фігурки серця, а інша – напис "Love". А ще одна може бути із синім камінням, а інша – із жовтими. Все виглядає максимально оригінально.Золоті сережки сердечка Oniks

Пам'ятайте, що це не всі представлені прикраси. Їх є набагато більше. Ви можете успішно поповнити свою скриньку.

Як правильно підібрати аксесуари?

Щоб носіння виробів приносило одне задоволення, важливо вміти правильно вибирати їх. Для цього не завадить заздалегідь скласти список із критеріями вибору:

  • Як часто ви збираєтесь носити сережки? На кожен день підбирайте універсальні моделі, які можна поєднувати з різним одягом. Якщо вам потрібно дотримуватися правил дрес-коду, підбирайте акуратні варіанти. Для вечірок можете поглянути на більш масивні.

  • Враховуйте особливості зовнішності. Прикраси повинні підходити під вашу форму обличчя. Також зверніть увагу на колір очей, щоб їх вдало підкреслити аксесуарами з камінням.

  • Вам більше подобається срібло чи золото? Срібло вважають демократичним дорогоцінним металом, але воно виглядає приголомшливо. Воно може бути родованим або з чорнінням. Щодо золота, то виберіть між білим, червоним або жовтим.

  • Якщо звертаєте увагу на вироби з камінням, то визначтеся з їх походженням. Штучні чи напівдорогоцінні, дорогоцінні – вибір за вами. А ще вирішіть з розміром та кількістю.

Добре продумавши основні моменти ви зможете без проблем розібратися в ювелірному асортименті. Це дозволить придбати стильні сережки для себе або порадувати оригінальним подарунком близьку людину, а «Oniks» надасть кілька підказок.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: