Додано: 11 грудня 2023

Чим так приваблює браслет із сапфіром? Дізнаємося для себе корисну інформацію

Ювелірна скринька кожної модниці налічує величезну кількість різних прикрас. Серед них окремо хочеться відзначити класику, яка в будь-якій ситуації може продемонструвати ваш бездоганний смак. До того ж не забувайте про елегантність та вишуканість.

Всім цим вимогам відповідає браслет із сапфіром, який швидко знайде своїх шанувальників. Королівські особи або голлівудські зірки – вони люблять такі прикраси. Так чому б і вам не поповнити свою скриньку дивовижним виробом.

Що варто знати про такий браслет?Браслет з сапфіром Oniks

Серед ювелірного різноманіття погляд відразу падає на цей виріб. Він вдало доповнить будь-який образ і продемонструє бездоганний смак. Ви не пошкодуєте про своє рішення.

До того ж можна відзначити інші особливості, які допомагають аксесуару стати таким неповторним:

  • Насичені відтінки. Більшість модниць знає, що сапфір буває синього відтінку. Його часто називають королівським. Така прикраса виглядає ефектно. Якщо ви бажаєте, то можете звернути увагу на інші відтінки. Жовті, рожеві, зелені та навіть помаранчеві – кожен із них виглядає чудово. Вам тільки варто подумати, що найбільше до вподоби.

  • Можливість носити тривалий період. Сапфір має твердість за шкалою Мооса 9 балів. Тільки обрані вставки можуть похвалитися такими показниками. Відповідно, ви можете без побоювання носити подібні браслети постійно. Тільки вам варто дотримуватись елементарних правил користування, щоб потім не довелося шкодувати.

  • Сапфіри можуть чудово поєднуватися з рештою вставок. Класикою вважається комбінація із діамантами. Прозорі камені допоможуть розкрити колір і додадуть йому додаткового блиску. Якщо забажаєте, можете звернути увагу на інші поєднання. Кожне з них виглядає чудово.

Представлені прикраси виглядають неперевершено. Вам тільки потрібно знайти час, щоб вивчити асортимент та підібрати для себе чудовий варіант.

Які можуть бути різновиди браслетів?Браслет з сапфірами Oniks

Ювеліри постійно розширюють асортимент, що дає можливість навіть вибагливим користувачам поповнити свою скриньку. Якщо детальніше розбиратися в каталогах, можна виділити кілька варіантів:

  • Тенісний. Такий браслет вважається класикою. Тут ряд камінчиків однакового розміру та форми. Вони вставлені в оправу та з'єднані між собою. Вам тільки треба подумати, тут будуть тільки сапфіри або їм ще компанію складуть діаманти.

  • Гнучкі. Тут головна особливість у тому, що сама основа браслета складається з гнучких ланок або ланцюжків, в які вставлені дорогоцінні вставки. Вони можуть бути викладені в один рядок або утворювати певні фігурки. Це додає оригінальності аксесуару.

  • Жорсткі. Основа з дорогоцінного металу прикрашена вставками. Ювеліри їх можуть розташовувати по всьому обідку або виділити певні елементи.

Важливо розуміти, що тільки цими моделями асортимент не обмежується. Вам варто виділити небагато часу, щоб з усім ознайомитись. Для повсякденного або вечірнього носіння ви підберете вишукані аксесуари, які приємно носити. Разом з «Oniks» ви матимете кілька ідей, щоб завжди зробити свій образ бездоганним.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: