Додано: 24 серпня 2023

Чим так виділяється браслет із якорем? Підбираємо для себе стильний аксесуар

Літо – це час відпусток. А що може бути краще в цей період, як не море. Поніжитися на пляжі, поплавати в теплій морській воді – це так чудово. А скільки приємних спогадів. Так чому б собі не придбати оригінальну прикрасу, яка нагадуватиме про відпочинок. До того ж збираючись у наступні подорожі, ви її можете захопити з собою.

Якщо повернуться до морської тематики, то браслет з якорем вважається чудовим варіантом. Такий аксесуар ось уже стільки років має величезний попит. Ви можете успішно доповнити різні вбрання.

Які можна придбати стильні браслети?Браслет якір Oniks

Прикраси з якорем на тлі решти виглядають досить незвичайно і тому привертають до себе увагу. До того ж такі вироби часто додають образу нотку романтики. Загалом ідеальний вибір для літнього вбрання.

Якщо розбиратися в ювелірному різноманітті, то можна виділити кілька популярних аксесуарів.

З ниткою

Мабуть, такі браслети вважаються найпопулярнішими. Їх цілком можна назвати універсальними, оскільки можна комбінувати з різними вбраннями.

Основа тут шовкова нитка. Найчастіше вона червоного кольору, але ви можете віддати перевагу й іншим відтінкам. Сині, жовті, чорні – на ваш вибір.

Сама фігурка якоря виготовляється із дорогоцінного металу. Вона може бути акуратною або широкою. Також із золота чи срібла можуть бути виготовлені інші декоративні елементи, які розташовуються по обідку.

З каучуковою основою

Гарно сплетена кіска виглядає цілком лаконічно. Вона може бути різної товщини. Що стосується кольорової гами, то все залежить від фантазії ювелірів.

Щодо самої фігурки, то вона може бути просто з дорогоцінного металу або додатково прикрашена дрібними вставками. З дорогоцінного металу можуть бути виготовлені інші дрібні декоративні елементи.

Браслети ланцюжкового типу

Тут уже основа з дорогоцінного металу. Це може бути золото чи срібло. Сам браслет має досить легкий вигляд, тому його без проблем можна носити хоч щодня.

В оформленні може бути одна велика фігурка або кілька дрібних по всьому обідку. Кожен із варіантів виглядає досить оригінально.

Досить жорсткий браслет

На перший погляд здається, що тут є основа з каучуку, але це золото. Візуально такий аксесуар може бути грубим. Він найбільше підходить чоловікам, оскільки досить широкий.

Ще одна особливість у тому, що основу виготовляють із золота одного відтінку, а саму фігурку – з іншого. Це виглядає досить оригінально, але гармонійно.

Асортимент прикрас вражає своїм різноманіттям. Ви без проблем підберете собі стильний варіант.

Які правила вибору аксесуарів?Браслети якір Oniks

Ювеліри постійно розширюють каталог із браслетами, що дозволяє вдало доповнити будь-який образ. Вам тільки потрібно уважно розібратися в асортименті та заздалегідь визначитися з важливими критеріями вибору:

  • Для кого купуєте виріб? Жінкам варто обирати лаконічніші вироби. Вони не повинні бути надто грубими, щоб не обтяжувати образ. Щодо чоловічих аксесуарів, то більшість із них досить широкі.

  • Як часто хочете їх носити? На кожен день ви можете вибрати прикраси з нитки. Вони чудово поєднуються з різними вбраннями. Якщо говорити про вироби із золота чи срібла, то все залежить від кількості декору. Якщо вам потрібно дотримуватися правил дрес-коду, прикраси повинні відповідати цим вимогам.

  • Уточніть розмір браслета. Лише невелика кількість виробів має застібку, що регулюється, і вам не потрібно знати ці цифри. В інших випадках потрібно знати розмір. Якщо є сумніви, то ще раз все переміряйте, щоб потім не витрачати час на повернення та обмін.

  • Яка буде основа браслета? Одним подобається шовкова нитка, інші звертають увагу на каучук. А є й такі, хто віддає перевагу дорогоцінному металу.

  • Визначтеся з оформленням. Більшості подобається лаконізм. Тобто тут немає нічого зайвого, окрім самої фігурки. Дехто хоче, щоб в оформленні були присутні дрібні камінці. Вони можуть бути прозорими чи темними.

Якщо ви заздалегідь продумаєте основні моменти, то порадуєте себе або близьких оригінальним подарунком. З "Oniks" у вас буде багато стильних ідей для доповнення образу.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: