Додано: 11 жовтня 2023

Чим так вирізняються сережки з фіанітами? Підбираємо собі стильні вироби

Ювелірну скриньку модниць неможливо уявити без гарних сережок. Вони – вишукане доповнення різних образів. Особливо їх приваблюють прикраси з камінням, яке вражає своїм блиском.

Багато хто намагається придбати аксесуари з діамантами, які вважаються ювелірною класикою. Ось тільки не всі їх можуть придбати з різних причин, а сережки з фіанітами стануть відмінною заміною. Вони виглядають бездоганно та дозволять підкреслити будь-який образ, тому ви не пошкодуєте про своє рішення.

Що варто знати про представлені вироби?Золоті сережки з фіанітом Oniks

Головна особливість сережок – це сама вставка. Усі знають, що фіаніт – виключно штучний камінь, але це не завадило йому стати таким популярним. Велику популярність цій вставці принесло те, що візуально ви її не можете відрізнити від діаманта. Це може зробити лише фахівець. При цьому вартість таких камінців значно нижча.

Якщо розбиратися ще в інших особливостях камінчика, то можна виділити такі моменти:

  • Сама вставка досить тверда. За шкалою Мооса 7,5-8,5. Це дозволяє носити такі прикраси хоч щодня. Ось тільки вам варто дотримуватись елементарних правил користування, щоб навмисно не нашкодити виробам.

  • Багатьох вражає колірна гама. Більшість звикла до того, що фіаніти мають бути прозорими. Ось тільки не варто забувати, що вони можуть бути яскравими. Жовті, блакитні, фіолетові, рожеві – це дуже довгий список. Жоден камінь не може похвалитися такою величезною кількістю відтінків. Завдяки цьому фіаніт легко замінює інші вставки.

  • Ще ювеліри відзначають той факт, що камінь піддається різному огранюванню. Це дозволяє проявити максимум фантазії та створити ювелірний шедевр.

  • Фіаніти чудово комбінуються з різними вставками. Вони можуть бути як дорогоцінними, так і напівдорогоцінними. Це ж можна сказати про метал. Чудове поєднання із золотом або сріблом.

Як бачите, прикраси з фіанітами гідні того, щоб поповнити скриньку.

Які можуть бути сережки?Сережки з фіанітом Oniks

Величезні каталоги дивують навіть найвибагливіших модниць. Вам тільки потрібно знайти час, щоб ознайомитися з усім різноманіттям. Так можна виділити кілька найпопулярніших моделей:

  • Пусети з одним камінчиком. Це ідеальний варіант для кожного дня. Вони відповідають усім правилам дрес-коду. Ви будете задоволені своїм вибором.

  • Оригінальніше виглядають пусети, де використовуються для декору кілька камінців. Вони можуть бути різного розміру чи однакового. Якщо такі сережки виглядають акуратно, їх можна носити хоч щодня. З іншими аксесуарами будьте обережнішими.

  • Окремо хочеться сказати про подовжені аксесуари. Поєднання ланцюжка та дрібних камінців виглядає елегантно. Ви зможете підібрати для себе найзручнішу модель.

  • Найбільш оригінально виглядають сережки у формі певних фігурок. Найпопулярнішими можна вважати серця та квіти. Хоча на цьому асортимент не обмежується. Літаки, зірки, різні тварини – каталог просто вражає. Такі аксесуари можуть бути як більшими, так і акуратнішими.

Пам'ятайте, що тільки цими прикрасами асортимент не обмежується. Їх є набагато більше. Вам потрібно лише виділити трохи часу, щоб з усім ознайомитися.

Серед цього різноманіття ви зможете вдало поповнити повсякденний чи вечірній образ. Разом з «Oniks» ви поповните свою скриньку або порадуєте близьких людей оригінальним подарунком.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: