Додано: 5 вересня 2023

Чим так виділяються сережки у формі метеликів? Доповнюємо образ легкими аксесуарами

Для створення красивого та стильного образу без проблем підберете ювелірні прикраси. Вони вдало підкреслять ваш смак. А ще можуть додати легкості та нотку романтизму.

Вишукані сережки у формі метеликів точно знайдуться в скриньці багатьох дівчат. Ви виглядатимете бездоганно. Особливо такі прикраси стають чудовим доповненням літніх образів.

Яким виробом можна поповнити скриньку?Сережки метелики Oniks

Представлені сережки ідеальні для дівчаток чи романтичних дівчат. Для кожного випадку ювеліри пропонують свої варіанти, щоб ви почувалися максимально комфортно та при цьому виглядали неперевершено.

Розбираючись детальніше у представленому асортименті, серед цього різноманіття можна вибрати кілька стильних та вдалих варіантів. Вони можуть доповнити різні образи.

Акуратна фігурка метелика

Це може бути повноцінна фігурка або контур. Самі елементи невеликі за розмірами. Такі сережки чудово підходять для дівчаток, оскільки тут немає деталей, які б обтяжували чи шкодили дитячим вушкам.

Незвичайніше виглядають вироби, де використовується ювелірна емаль. Вона додає фарби. До того ж максимально безпечна. Адже на відміну від камінців її неможливо відколупати.

Прикраси з камінням

Різні вставки додають сережкам блиску, оригінальності та незвичайності. Ви без проблем можете підібрати для себе стильний варіант:

  • Розсип дрібного каміння розташовується на одній частині сережки. Сама фігурка метелика без декору. Вона має невеликі розміри, щоб не привертати до себе багато уваги.

  • Сама фігурка має лише контур і він весь усипаний дрібними камінчиками. Це виглядає досить красиво.

  • У каталозі є сережки, які по всій поверхні прикрашені вставками. Вони дуже дрібні. Що стосується колірної гами, то вони можуть бути прозорими чи кольоровими.

  • Більш ошатно виглядають прикраси, де використовуються великі вставки. Саме вони й утворюють форму метелика. Ці вироби більші, тому вони не підходять для повсякденного носіння.

Постійне розширення ювелірного каталогу дозволяє доповнити будь-який образ і виглядати красиво.

Як вдало підібрати сережки?

Щоб покупка максимально радувала та приносила задоволення від носіння, вам потрібно бути дуже уважними. Для цього важливо виділити час, щоб вивчити каталог. А ще не завадить розібратись із деякими елементарними правилами вибору.

Хто носитиме?

  • Дівчаткам потрібно підбирати максимально акуратні прикраси. Вони не повинні обтяжувати вуха або бути надто громіздкими. Дитина не повинна відчувати дискомфорту.

  • Дівчата можуть дозволити собі різні прикраси. Вони можуть бути невеликими або більшими. Все залежить від ваших побажань.

Особливості зовнішностіЗолоті сережки метелики Oniks

При виборі сережок вам потрібно звертати увагу на форму обличчя. Просто не всім підходять подовжені аксесуари чи моделі з великими елементами декору. Вироби повинні підкреслювати ваші переваги та ховати недоліки.

До того ж враховуйте свій кольоротип. Ви можете зробити свою зовнішність ще виразнішою.

Дорогоцінний метал

Золото та срібло виглядають максимально чудово. Кожен із цих металів має свої особливості. Вам тільки варто подумати, що найбільше до вподоби.

Вставки/ювелірна емаль

Звичайно, вам ніхто не забороняє шукати прикраси, де не буде зайвих елементів, а тільки дорогоцінний метал. Якщо ви хочете додати образу фарб, тоді можете подивитися на інші аксесуари.

Сережки з ювелірною емаллю підходять як дітям, так і дорослим. Вони повністю безпечні та виглядають максимально оригінально. Для декору можна використовувати емаль різного кольору.

Якщо говорити про вставки, то вони можуть бути прозорими чи кольоровими. Іноді ювеліри вдало комбінують одразу кілька відтінків. А ще вам потрібно вирішити із розмірами каменів. Дрібні чи більші – вибір за вами.

Приділивши увагу важливим деталям, ви можете без особливих проблем розібратися у величезному каталозі. З підказками від «Oniks» ви підберете гарні сережки для себе чи подарунок.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: