Чим прикраси у вигляді цвяха змогли підкорити весь світ?
Додано: 12 серпня 2017

Чим прикраси у вигляді цвяха змогли підкорити весь світ?

"Все геніальне просто". Чи не правда? Навіть ідея створити ювелірну прикрасу у вигляді звичайного зігнутого цвяха може принести багатомільйонні прибутки і безліч шанувальників створеної в цьому стилі дивовижної колекції.


Саме така смілива і креативна ідея прийшла в голову італійському ювелірові Альдо Чіпулло в 1970 році. Згодом він став дизайнером легендарного будинку Cartier.


Альдо Чипулло   bb9760f351c59682fec9a364846484fa--luxury-jewelry-dainty-jewelry.jpg


Як відомо, все нове - це добре забуте старе. Дизайнери вдихнули нове життя в цю ідею і модним будинком Cartier в Нью-Йорку була створена ціла колекція прикрас у вигляді зігнутих цвяхів, що отримала назву «Juste un clou» (що в перекладі з французької звучить як «Просто цвях»).



Ці прикраси завоювали світову популярність. Колекція «Juste un clou» по праву вважається найзнаменитішою і оригінальною у всьому світі. Своєю простотою і в той же час креативністю форми вироби у вигляді цвяха підкорили мільйони жіночих і чоловічих сердець.


До плюсів даного виду прикрас можна віднести також їх універсальність. Крім того, що вони підходять як жінкам, так і чоловікам, їх перевагою є те, що їх можна поєднувати з абсолютно різними стилями одягу: від повсякденного стилю кежуал до суворої класики.


desk-JUC-5-2.jpg


Затяті шанувальниці даної колекції, а особливо браслетів «Juste un clou» - зірки Голлівуду - відомі актриси, співачки і моделі.


Серед них, наприклад, австралійська модель, одна з «ангелів» Victoria's Secret Міранда Керр. Красуня просто закохалася в такий браслет. Ми можемо побачити те, як він красується на руці моделі як під час світських раутів, показів і важливих інтерв'ю, так і під час звичайної прогулянки з сином.


MyCollagesл.png


Навіть Голлівудська акторка Крістен Стюарт, яка практично ніколи не одягає ювелірних прикрас, все ж не змогла встояти перед браслетом«Juste un clou». Ми бачимо його на руці дівчини неймовірно часто в різних образах і ситуаціях: починаючи зі світських раутів, фестивалів і телевізійних програм, закінчуючи обкладинками глянцю.


MyCollages.png


Надихнувшись цією геніальною ідеєю, майстри магазину "Онікс" створили власну чудову колекцію прикрас-цвяхів, які зможе дозволити собі кожна людина.


Так чи варто переплачувати тисячі доларів за назву бренду?

 

50702-thumb-680x384-211007.jpg


До того ж, крім того, що прикраси з нашої колекції мають дивовижний зовнішній вигляд і відповідають останнім модним тенденціям, вони не поступаються відомим брендам також і в своїй якості. «Онікс» піклується про своїх клієнтів і забезпечує гарантію якості всіх своїх виробів для того щоб вони радували вас довгі роки.


Золотое кольцо "Гвоздик" (фианиты)Золотое кольцо "Гвоздик" (фианиты)

Золота каблучка "Цвях" (фіаніти)



Сучасна мода диктує нам віддавати перевагу прикрасам в стилі мінімалізм. Простота і витонченість форм, лаконічність дизайну і фактур - це те, що є відмінним фундаментом для створення колекцій ювелірних виробів в 2017 році. 


Золотое кольцо "Гвоздик" с фианитамиЗолотое кольцо "Гвоздик" с фианитами

Золота каблучка "Цвях" з фіанітами




"Онікс" завжди намагається не випускати з уваги останні модні тенденції і регулярно поповнює ряди своїх виробів оригінальними і цікавими трендовими, актуальними в сучасному світі прикрасами. Ідеальний баланс поєднання благородної класики і бунтарського стилю гранж в цих прикрасах дозволяє нам доповнювати ними найрізноманітніші образи, притягувати до себе погляди оточуючих і, звичайно ж, завжди виглядати стильно.


Золотой браслет "Гвоздь" с фианитамиЗолотой браслет "Гвоздь" с фианитами

Золотий браслет "Цвях" з фіанітами



Будьте впевнені, наші ювеліри постаралися на совість і створили для вас справжній шедевр. Наші прикраси виконані дуже тонко і делікатно. Вашій увазі представлені різноманітні види ювелірних виробів у вигляді цвяха, серед яких і каблучки, і браслети, і підвіски, і навіть сережки. Серед цього розмаїття Ви точно знайдете ту прикрасу, яка підходить саме Вам.


Золотой браслет "Гвоздик" с фианитамиЗолотой браслет "Гвоздик" с фианитами

Золотий браслет "Цвях" з фіанітами


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: