Додано: 2 квітня 2021

Що означає каблучка «Нескінченність» і в яких випадках вона доречна?

Ювелірна колекція постійно розширюється. Особливо в цьому плані лідирують каблучки. Яких тільки виробів не знайдете. Серед цієї пишноти окремо хочеться відзначити прикраси, які стають не просто гарним доповненням образу, а й символом або навіть оберегом. Під всі ці моменти ідеально підходить каблучка у вигляді знака нескінченності.

Цей аксесуар користується величезним попитом і зовсім не збирається здавати обертів. Все більше модниць хотіли б поповнити свою скриньку подібною річчю. Перед цим не завадить дізнатися, що означає каблучка «Нескінченність». Це допоможе зрозуміти, як і коли краще купувати прикраси.

Що такого незвичного в подібному виробі?

У знака нескінченності є кілька особливих значень:

  • влада та статусність;

  • вічність буття;

  • єднання початку та кінця;

  • прагнення до пізнання чогось нового;

  • вічність почуттів.

Як бачите, значень у цього символу багато. Кожен з них показує щось своє. Ви самі повинні вирішити для себе, що для вас означає цей знак, а вже потім вибирати каблучку.

46b8062cf818ff80d3b5eaf2db0102d3.jpg0b18db9638c559b9098aec74374b3ff8.jpgdab36e6dabadc1c8fb648966c502bdea.jpg

Якщо говорити про тих, хто любить купувати подібні аксесуари, можна виділити кілька популярних ситуацій:

  • Це одна з улюблених прикрас закоханих. Ваші почуття будуть нескінченними. Ніхто не забороняє брати такі речі для заручин. Та й як обручка підходить. У сімейному житті є і багато інших свят, щоб подарувати коханій красиву та пам'ятну річ.

  • Подруги або сестри теж люблять дарувати такі каблучки одна одній. Вони стануть символом ваших особливих відносин.

  • Мама або хрещена теж оцінять такий подарунок від рідної людини.

Подарувати подібну каблучку можна з різних приводів. Головне, потрібно визначитися, як вона буде виглядати. Ювелірний асортимент досить великий і в ньому постійно з’являються нові пропозиції. Серед представленого асортименту можна виділити декілька найпопулярніших моделей:

  • Класикою вважають прикраси без різних надмірностей. Тут немає ніяких додаткових фігур або каменів. Тільки дорогоцінний метал.

  • Вставки - прекрасне доповнення композиції. Тут може бути один помітний елемент або розсип дрібних камінчиків. Добре подумайте, тут буде повністю усипана поверхня або тільки конкретна частина.

  • Крім основної фігури в оформленні будуть і інші. Серце, бант - це досить поширені варіанти. Також в оформленні може бути присутнім напис. Найчастіше це «Love».

Ювеліри пропонують величезний асортимент, в якому кожна каблучка виглядає оригінально та стильно. Просто добре подумайте про свої уподобання чи побажання близької людини. Це допоможе підібрати особливий виріб. А ще не забувайте це робити від чистого серця. З «Онікс» зможете втілити навіть найсміливіші мрії в реальність і стильно доповнити образ особливою каблучкою.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: