Додано: 16 липня 2016

Що подарувати молодій мамі?

Народження дитини - це найважливіша подія для кожної жінки, яка ділить її життя на «до» і «після»! Часто чоловік шукає гідний подарунок для молодої мами, який завжди буде нагадувати про це важливий день в їхній родині!   Але головна дилема полягає в тому: що подарувати жінці, яка вже отримала найдорогоцінніший подарунок у її житті? Звичайно будь-яка матеріальна річ буде бліднути на тлі посмішки новонародженого, але ми хотіли б запропонувати кілька ідей, як порадувати Вашу дружину ще більше!
 

 

 

 

        

 
   Головне, потрібно пам'ятати, що з появою дитини дівчина стає ще більш жіночною і ніжною, а це значить, що дарувати ювелірні прикраси їй   потрібно ще більше.) Кільце"" Ніжка ""- це ідеальний подарунок для молодої мами ! Воно замість тисячі слів зможе дати зрозуміти Вашій дружині,   на cколько Ви вдячні їй за сина або дочку! Ми гарантуємо,   що будь-яка жінка буде зворушена вашою увагою і турботою   і точно оцінить цей подарунок!
 

 

        

 
 Підвіска ""Н ожка"" - це відмінна альтернатива кільцю! Ваша жінка з гордістю носитиме її і демонструвати всім свій новий статус ""Мами""! Цей подарунок підкреслить, як багато значить для вас поява малюка!
 

 

        

 
 
   Шарми - це новий тренд! У нашому інтернет магазині ""Онікс"" Ви зможете підібрати дуже символічні намистинки для молодої мами! Срібний шарм ""Коляска"" і шарм ""Пара з коляскою"" порадують Вашу   дружину, і вона оцінить цей милий і трошки сентиментальний подарунок!
 

 

 

 

        

 
   Завжди люди вірили, що шпилька - це не проста прикраса, а універсальний оберіг від пристріту! Подарувавши золоту шпильку від ювелірного магазину ""Онікс"" , Ви будете впевнені, що молода мама і Ваш малюк будуть   оточені 24/7 Вашим захистом і любов'ю!
 

 

 

 

          

 
   Радуйте свою дружину не тільки в день виписки з пологового будинку, а все життя, адже завдяки їй Ви почули таку бажану фразу: «Вітаю, ти став татом!»

 

 

 

 

        

 
 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: