Додано: 20 лютого 2023

Що варто знати про сережки-джекети? Які можна вибрати вироби?

Ювелірний образ неможливий без прикрас. Аксесуари додають особливості, розставляють акценти. А ще не забувайте про модну складову. Вишукані сережки-джекети - ідеальний варіант.

Такі прикраси вже довго залишаються на піку популярності. До того ж варто відзначити той факт, що подібні аксесуари представлені у величезній кількості, що дає можливість вигідно поповнити будь-яку шкатулку.

Які особливості мають сережки-джекети?

Початок знайомства варто розпочати із самої назви. Назву взято з французької та означає «жакет». Самі сережки можна порівняти з жакетом та блузою, де блуза – це база, а жакет – це родзинка. Те саме і з джекетами. Вони складаються з двох частин:

  • базою вважаються пусети, що мають класичний зовнішній вигляд;

  • додаткові частини мають оригінальніший дизайн.

Завдяки цьому такі сережки вважаються універсальними. Ви можете носити їх на роботу або навіть на вечірку. Просто вирішуєте, як вони виглядатимуть.

Які бувають моделі сережок?

Ювеліри постійно розширюють асортименти. Це дає можливість вигідно придбати прикрасу, яка чудово впишеться у будь-який образ. Якщо говорити про найпопулярніші моделі, то можна відзначити кілька хороших варіантів:

  • Якщо ви любите блиск каменів і при цьому мінімалізм, зверніть увагу на сережки, де є дрібні вставки. Одна буде у центральній частині, а інші знизу. Оскільки всі елементи невеликих розмірів, то подібні прикраси чудово вписуються у повсякденні образи.

  • На особливу увагу заслуговують сережки, які складаються всього з двох каменів. Від попередніх прикрас відрізняються тим, що вставки мають різні розміри. Так нижня частина більша. Як правило, ювеліри для нижньої частини використовують кольорову вставку, щоб додати розмаїття. Важливо розуміти, що такі речі не зовсім підходять для повсякденного носіння. Вони ідеальні для вечора або різних заходів.

  • Без проблем знайдете вироби, де немає вставок. Просто дорогоцінний метал із гладкою поверхнею. Ви також можете носити їх кожен день і не порушувати правила дрес-коду. Ювеліри додають оригінальності завдяки різним формам нижньої частини. Багатьом до душі геометрія, хоч ви можете звернути увагу і на інші варіанти.

  • Найбільш оригінально виглядають вироби, які мають подовжену нижню частину. Вона додає сережкам вишуканості. Зрозуміло, що такі аксесуари краще придбати для особливих випадків. Повірте, захоплені погляди та багато компліментів гарантовані.

Важливо розуміти, що ви можете знайти набагато більше представлених моделей. Вам потрібно лише виділити трохи часу, щоб вивчити каталог. А ще не забудьте подумати про основні критерії вибору, щоб було набагато простіше розібратися у величезному асортименті. Разом з «Oniks» ваш образ буде доповнений стильними сережками-джекетами, які із задоволенням носитимете. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: