Додано: 15 серпня 2023

Що варто знати про браслет «Монетки»? На які аксесуари звернути увагу?

Підбираючи для кожного образу прикраси, модниці хочуть виглядати неповторно та стильно. Але при цьому вони не хочуть перестаратися, щоб не зробити його грубим. Адже є багато браслетів і кожен із них має свої особливості.

Серед усіх представлених аксесуарів браслет «Монетки» чудово відповідає усім вимогам. Ви його можете носити хоч щодня або доповнити навіть вечірній образ. Все залежить від ваших побажань.

У чому особливості таких браслетів?Браслет монетки Oniks

З назви вже можна зрозуміти, що в оформленні присутні монетки. Такі фігурки вже кілька років вважаються трендом і не збираються здавати позиції. Вони виглядають лаконічно, але стильно.

Тепер можна познайомитися з деякими прикрасами, які можуть вигідно доповнити будь-яку скриньку:

  • Невеликі монетки розташовуються по всьому обідку на певній відстані. Вам потрібно лише визначитися з кількістю фігурних елементів. Це все залежить від ваших побажань.

  • Часто компанію монеткам складають інші фігурки. Наприклад, зірки, місяць, серце. Це виглядає досить оригінально. Такі фігурки чергуються між собою. Ви тільки вибираєте, які з них більше до вподоби.

  • Якщо хочете оригінальності, то компанію фігуркам складуть каміння. Особливо варто відзначити перли. Світлі кульки додадуть ніжності та елегантності. Буває таке, що можуть бути інші вставки.

  • Окремо хочеться сказати про браслет із монетками, де роблять гравіювання. Це дозволяє зробити прикрасу унікальною. Що тут буде зображено чи написано, все залежить від ваших побажань. Порада: оскільки монетки невеликих розмірів, то і малюнок чи напис мають бути лаконічними.

Як бачите, ювеліри виявляють фантазію під час виготовлення. Це дозволяє підібрати найкращий аксесуар для стильного образу.

Які правила вибору прикрас?Браслет монетка Oniks

На перший погляд може здатись, що під час вибору ювелірних виробів не повинно виникнути жодних складнощів. Найчастіше це так, якщо заздалегідь продумати деякі моменти:

  • Вам більше подобається золото чи срібло? Віддаючи перевагу золоту, визначтеся з відтінком. Біле, жовте чи червоне – все на ваш вибір. Якщо говорити про срібло, більшість звертає увагу на родоване.

  • В оформленні є каміння, тоді що це будуть за вставки? Штучні, напівдорогоцінні чи дорогоцінні – всі вони виглядають оригінально.

  • У дизайні будуть лише монетки або ще інші фігурки? Це все залежить від ваших побажань. Кожен такий браслет виглядає незвично.

  • Якщо хочете зробити гравіювання, це потрібно вирішити заздалегідь. Оскільки сама фігурка лаконічна, то й картинка/напис має бути аналогічною.

  • Як саме збираєтеся носити браслети? Є прикраси на руку чи ногу. З прикрасами на руку все зрозуміло. Подібні вироби на ногу стануть чудовим доповненням літніх образів.

  • Визначтеся з розміром. Від цього залежить, як зручно ви зможете носити аксесуар. Якщо вам пощастить, можете знайти аксесуари з регульованою застібкою. Дуже зручно, особливо коли робите подарунок близькій людині.

Враховуючи елементарні підказки, серед усіх представлених прикрас ви зможете підібрати стильні браслети з монетками, які доповнять будь-який образ. "Oniks" дасть слушні підказки, щоб ви завжди виглядали стильно.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: