Додано: 27 лютого 2023

Що варто знати про браслет із червоною ниткою?

Серед усіх ювелірних прикрас браслети мають давню історію. Це були не просто красиві аксесуари для різних образів, а обереги. З того часу багато що змінилося і стільки часу пройшло, але прикраси з особливим призначенням не втратили своєї актуальності.

Вишуканий браслет з червоною ниткою – це прикраса, яка чудово вписується у багато сучасних образів. Він сподобався як селебреті, так і простим модницям. Але все ж таки попри свою популярність ще не всі дівчата чи жінки наважуються на подібну покупку, оскільки мало що знають про подібні вироби. Це легко виправити. Просто потрібно більше дізнатися про корисну інформацію, щоб потім можна було сміливо вибирати гарні прикраси.

Що варто знати про представлений аксесуар?

Для початку варто сказати, що це один зі стародавніх оберегів. Є повір'я, що саме червоною ниткою було обв'язано гробницю Рахіль – одну з матерів ізраїльського племені. Її вважають покровителькою, оскільки вона ставилася до всього людства як до своїх дітей.

Деякі пов'язують подібну річ із вченням Каббали. Також на Сході існує традиція носіння таких аксесуарів.

Ця річ має оберігати свого власника від усього поганого. Крім цього, вона повинна йому допомагати у прийнятті важливих рішень. Та й як гарний аксесуар теж вдало впишеться у будь-який образ.

Як виглядає браслет?

Вже з назви можна зрозуміти, що в основі тут використовується шовкова нитка. Вам потрібно розуміти, що це не тонка ниточка, яка порветься від одного необережного руху. Вона чудово підходить для повсякденного носіння.

Крім цього не варто забувати про присутність дорогоцінного металу: золото чи срібло. Його використовують для застібки або для фігурки. Все виглядає гармонійно та красиво.

Якщо детальніше розбиратися у всіх особливостях оформлення, то можна звернути увагу на такі пропозиції:

  • Просто червона нитка і дорогоцінний метал як застібка. Досить часто нитку спеціально скручують, щоб вона оригінальніше виглядала.

  • Більш незвично виглядає браслет з різними фігурними елементами. Ювеліри виявляють максимум фантазії під час їх створення. Знак нескінченності, ніжка немовляти, якір, хрестик, око – список може бути досить довгим. Ваше завдання – уважно все вивчити та підібрати фігурку, яка найбільше сподобається.

  • Якщо хочете максимально порадувати близьку людину, можете звернути увагу на прикраси з гравіюванням. Оскільки поверхня пластини буде невелика, вам потрібно добре подумати, що тут буде написано. Найчастіше це ініціали чи ім'я, може бути дата. Дехто замовляє малюнок. Увага: перевірте, щоб не було помилок. Адже потім вже неможливо нічого змінити.

Важливо розуміти, що це не всі прикраси, які можна знайти в асортименті. Їх є набагато більше. Це дає вам можливість вдало підібрати аксесуар для себе або порадувати близьку людину.

Разом з «Oniks» ви підберете найкращий браслет, який буде оберегом та стильним доповненням будь-якого образу. Демонструйте своє почуття стилю та будьте неповторними. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: