Додано: 24 квітня 2023

Що варто знати про сережки-кульки? Звертаємо увагу на основні аксесуари

Ювелірна скринька будь-якої модниці наповнена різними сережками. Кожна подібна пара привертає до себе увагу. Це не тільки стосується класичних пусетів або прикрас у вигляді кілець.

Представлених аксесуарів існує набагато більше і сережки-кульки належать до цього числа. Подібні речі давно вже встигли здобути популярність модниць і не збираються здавати позиції. Вони гідні того, щоб поповнити будь-яку скриньку.

Що варто знати про представлені вироби?Сережки кульки Oniks

Вже з назви можна зрозуміти, як виглядають аксесуари. Вони нагадують кулі. Останнім часом геометрія стає популярною. Це база, яка чудово поєднується з іншими елементами в образі.

Все просто та зрозуміло. Завдяки цим моментам вам вдасться успішно поповнити свою колекцію. Залишилося лише ознайомитись з усіма пропозиціями.

Які можуть бути сережки?

Ювеліри постійно розширюють колекції. Це дає можливість підібрати найкращу прикрасу. Якщо розглядати деякі варіанти, можна звернути увагу на:

  • Пусети. Це акуратні сережки у формі кульки. Вони стануть ідеальним доповненням будь-якого образу, оскільки у своєму дизайні немає нічого зайвого.

  • Аксесуари в стилі Діор. Сам виріб складається із двох куль різних розмірів. Велика знаходиться ззаду, а менша спереду. Вони можуть бути однакового оформлення чи різного. Це залежить від ваших побажань. Оскільки такі сережки не зовсім екстравагантні, вони можуть запросто доповнити повсякденні образи.

  • Окремо хочеться сказати про сережки-кільця, в дизайні яких присутні кульки. Щоб не обтяжувати образ, вони не розташовуються по всьому обідку. Їх буде не більше 3 штук. Якщо говорити про оформлення, то вони можуть бути різними.

  • Оригінально виглядають протяжки. Тут теж може бути одна невелика кулька. Вона не буде обтяжувати сережки, щоб не доставляти вуху дискомфорт.Сережки з кульками Oniks.jpg

  • Подовжені сережки виглядають досить ефектно. Якщо говорити про їх декор, то тут можуть бути тільки кульки або інші елементи. Наприклад, оригінально виглядають монетки та кульки.

  • Окремо хочеться сказати про сережки, де подовжена основа повністю складається з дрібних кульок. Це стильно та оригінально.

Якщо так розібратися, ювелірний асортимент цими аксесуарами не обмежується. Їх є набагато більше. Вам просто потрібно виділити час, щоб ознайомитись з усіма пропозиціями.

Коли вибиратимете сережки, орієнтуйтеся не тільки на їх дизайн. Це дуже важливо, але є ще й інші критерії. Зокрема, добре подумайте про призначення. Одні вироби підходять для повсякденних образів, інші доповнюють лише вечірні луки. До того ж враховуйте особливості зовнішності. Сережки повинні доповнювати її, а не акцентувати увагу на недоліках.

Виявивши трохи уважності, ви зможете без проблем розібратися у величезному каталозі та разом із «Oniks» вдало поповнити скриньку. Ви продемонструєте свій бездоганний смак.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: