Додано: 12 березня 2017

Що таке колар і матіне?

Сьогодні світ коштовностей такий широкий і різноманітний, що часом, вибираючи срібний ланцюжок під кулон або кольє під сукню, можна загубитися в блискучому і чарівному достатку краси!


Тепер вам стане значно легше підбирати ювелірні вироби, адже ми вирішили допомогти вам в цьому завданні і розповісти про найпростіші поняття, так би мовити, вивчити «абетку» світу коштовностей.

В цій статті ми поговоримо конкретно про кольє.


Кольє різняться за своєю довжиною і типом плетіння

Перший вид коль це славно відомий «Чокер» — ця плетена прикраса додасть вам пристрасної привабливості і легкої розкутості. Іноді чокер - це просто смужка зі шкіри або тканини з невеликим кулончиком в центрі, а іноді - масивний і широкий виріб, що щільно охоплює шию.


Якщо ви любите виглядати ніжно і романтично варто зупинити свій вибір на такому різновиді кольє, як «Колар» — воно зазвичай знаходитися відразу під горлом і красиво підкреслює ключиці.


     


SMOKE BURGER (1).pngСеребряное колье "Бабочка" с ониксом и фианитами.jpg

                                                                                                                                                              Срібне кольє "Метелик" з оніксом і фіанітами 

Якщо ви любите виглядати елегантно і хочете вигідно підкреслити свої витончені плечі вам підійде вид кольє під назвою «Принцеса». Зазвичай воно розташовується вище рівня грудей.



Власницям розкішного бюсту і пишних форм сподобається різновид коштовностей на шию - Матіне, воно спускається прямо до рівня грудей і м'яко приковує увагу.



Серебряное колье.jpgКолье (перламутр, имитация бирюза, родий).jpg


Срібне кольє                                                                                                           Кольє (перламутр, імітація бірюзи, родій)

Якщо ви хочете урізноманітнити свій діловий костюм, зібралися на офіційну зустріч або, елементарно, плануєте йти в театр, вас відмінно виручить «Опера». Це кольє закінчується нижче грудей і створює відчуття легкості і гармонії.


Ви творча людина, носите незвичайне вбрання і ведете рухливий спосіб життя? Зупиніться на такому вигляді прикраси на шию як «Роуп» (в перекладі мотузка) - це довге тонке кольє, що доходить до лінії талії, його можна обертати навколо шиї в кілька шарів і пістрявити яскравою прикрасою, роблячи чарівний акцент всьому образу.



Серебряное колье с фианитами.pngСеребряное колье с камнями.jpg

Срібне кольє з фіанітами                                                                                Срібне кольє з камінням 
 

Тепер ви знаєте, які буваю кольє в залежності від їх довжини, і можете сміливо відповісти на питання: «Що ви любите більше: колар або матіне?» 



У будь-якому випадку експериментуйте, а ювелірна компанія «Онікс» вам в цьому допоможе!

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: