Додано: 4 липня 2023

Що таке розімкнені браслети? Як правильно підбирати прикрасу на руку?

Стильний образ кожної модниці доповнено різними прикрасами. Особливо вражає велика кількість різних моделей на руку. Красиві браслети ви можете носити як кожен день, так і доповните вечірнє вбрання. Багато хто зараз подумав про моделі ланцюгового типу, які можна вважати якоюсь класикою.

Тільки одними ними асортимент не обмежується і розімкнені браслети зможуть вдало доповнити будь-який образ. Вам тільки необхідно з великого асортименту підібрати собі найкращий варіант.

Які особливості мають представлені прикраси на руку?Розімкнений браслет Oniks

Вже з назви самого браслета ви можете собі уявити, як він виглядає. Це розірване кільце. Все виглядає досить лаконічно, але привабливо.

Якщо детальніше розбиратися у всіх перевагах прикрас, можна виділити кілька тонкощів:

  • При виборі такого браслета вам не потрібно знати розмір. Це дуже зручно у тому випадку, коли робите подарунок близькій людині та не хочете зіпсувати сюрприз. Та й коли вибираєте для себе, іноді немає часу, щоби все переміряти. Ви не сумніватиметеся в правильності вибору аксесуара.

  • У каталозі представлено багато різних моделей. Вони різняться між собою різною шириною. Відповідно, ви можете вибирати прикраси на кожен день або доповните ними вечірнє вбрання.

  • Такі прикраси підходять для модниць у будь-якому віці. Вам тільки залишається визначитися з відповідною моделлю. Ви будете задоволені своїм вибором та зможете продемонструвати бездоганний смак.

  • Розімкнені браслети без проблем можна носити поверх сукні з довгим рукавом або светра. Для цього потрібно лише підібрати відповідну модель.

Це далеко не всі позитивні моменти, які можна виділити. Ви будете впевнені, що вибрані вироби доповнять образ.

Як правильно вибирати аксесуари?

Ювелірний асортимент постійно розширюється. Це дає можливість модницям підібрати собі або на подарунок стильний браслет. Вам тільки лишається уважно у всьому розібратися. Так ви зможете поповнити свою скриньку і не пошкодувати про рішення.

  • Почніть з дорогоцінного металу. Основний вибір буде між золотом та сріблом. Якщо ви надаєте перевагу золотим прикрасам, то визначтеся з відтінком. Білий, жовтий чи червоний – все залежить від ваших побажань. Не забувайте про пробу самого золота. Вона може бути 585 або 750. Що стосується срібних речей, то більшість надає перевагу металу, який додатково покритий родієм. Він додає холодного блиску та додатково захищає саме срібло.Розімкнені браслети Oniks

  • Якщо вам подобається блиск каменів, то вирішіть, якими вони будуть. Розмір, кількість вставок відіграє важливу роль. Деяким модницям до душі ювелірна емаль, яка приваблює різноманітними фарбами.

  • Тепер визначтеся із самим типом браслета. Вони мають різну ширину. Ви повинні підібрати такий аксесуар, який максимально підкреслить вашу красу. Ви повинні орієнтуватися на особливості фігури, товщину рук. Все має бути максимально гармонійним.

  • Визначтеся зі стилем оформлення. Одним подобається класика. Інші звертають увагу на мінімалізм. Також можете знайти прикраси з різними помітними елементами. Все залежить від ваших побажань. А ще не забувайте про загальний стиль, який є в образі.

  • Які тут будуть різні деталі. Багато хто просто вибирає браслет з гладкою поверхнею. Іноді на ній роблять гравіювання. Дуже оригінально виглядають прикраси, де на кінцях є різні фігурні елементи. Також браслети можуть бути з цільного металу або тут є різноманітні фігурні елементи.

Якщо ви виділите трохи вільного часу, щоб уважно вивчити каталог, то вдасться доповнити скриньку стильним браслетом, який вдало впишеться у будь-який образ. Разом з «Oniks» зможете підкреслити свій бездоганний стиль і із задоволенням носитимете аксесуар.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: