Додано: 12 січня 2023

Що таке сережки-кафи? Дізнаємося більше тонкощів про ці стильні аксесуари

Яскраві, екстравагантні або елегантніші, жіночніші – все це можна сказати про кафи. Вони давно знайшли своє місце у ювелірних скриньках модниць. Такі сережки не мають наміру залишати лідерські позиції. Вони все більше завойовують популярність.

Подібні аксесуари мають давню історію. Їм понад 4 тисячі років. Зрозуміло, що за всі ці роки вони пережили багато трансформацій, але це додало їм незвичайності. Але все ж таки попри свою популярність ще залишаються модниці, які насторожено ставляться до каф. Просто вони не знають багато тонкощів.4a3h45f5ksph6sqtzvpjhk2qk19k9osj.jpg

Що таке кафи?

Подібні сережки не вважаються банальними чи надто простими. Їхня головна особливість полягає в тому, що вони розташовуються не тільки на мочці вуха, але і по всій вушній раковині.

Наявність спеціальних кріплень дозволяє максимально надійно розташувати сережку. У більшості випадків ви не відчуватимете дискомфорту під час носіння. Винятком можуть стати надто великі вироби, з якими потрібно бути обережними.

Головна особливість цих сережок - вони можуть успішно вписатися в будь-який образ. Просто потрібно чітко подумати, з якого приводу хочете придбати вироби.

Які бувають різновиди прикрас?

Різновид сережок дивує навіть найвибагливіших модниць. Серед цього асортименту легко можна підібрати пару або навіть не одну. Просто потрібно знати про різні варіації.

Тип кріплення

  • Дужка. Вона кріпиться за вухом. Завдяки цьому складається враження, що прикраса просто знаходиться в повітрі.

  • Затискач. Чудовий варіант для тих, хто не хоче проколювати вуха. Подібні сережки можна носити на серединній або зовнішній частині вуха. Ви можете вибрати аксесуари різних форм чи розмірів.

  • Прокол. Вже з назви зрозуміло, що вам потрібно мати дірку. Увага: є такі аксесуари, які можна носити за наявності одразу кількох дірок. Друга частина прикраси кріпиться за допомогою затискача до вушної раковини.

  • Ланцюжок. Цей варіант дещо схожий на попередній. Головна відмінність у тому, що друга частина кріпиться до волосся.5vo3xd348lzpw78rc4lgycogg0ry28xb.jpg

Дорогоцінний метал та наявність вставок

Якщо почати з металу, то основний вибір буде між золотом чи сріблом. Тут слід орієнтуватися на свої побажання. А ще не забувайте орієнтуватися на інші аксесуари зі скриньки. Між усіма елементами має бути гармонія.

А тепер варто вирішити, будуть тут каміння чи ні. Прикраси без вставок виглядають лаконічно, але при цьому стильно. Ви зможете придбати гарну пару. Не можете без каміння, сміливо погляньте на подібні речі. Розсип дрібних вставок додає якоїсь елегантності. Крім цього можуть використовуватися і більші елементи. Зрозуміло, що вони не підходять для повсякденного носіння. Вам тільки залишається вирішити, що це будуть за каміння та яка їхня кольорова гама.

Дизайн

Ювеліри постійно проявляють свою фантазію. Це дозволяє модницям вибрати найкращі варіанти. Якщо говорити про конкретні приклади, можна виділити кілька моментів:

  • Квіти. Одні із найпопулярніших мотивів. Вони додають образу жіночності та романтичності.

  • Тварини. Такі вироби одразу впадають у вічі. Досить оригінально виглядають сережки, де повністю присутня фігурка тварини. Найчастіше це кішка. Також варто згадати варіанти, де є тільки голова тварини.

  • Різні фігурки. Тут важко виділити один елемент, оскільки ювеліри максимально розширюють фантазію. Крила, зірки, різноманітні завитки – це не всі представлені варіанти.

  • Наявність ланцюжків. Вишуканість, елегантність – ось так можна описати такі вироби.

Важливо розуміти, що на цьому колекції не закінчуються. Ювеліри пропонують багато різних варіантів. Кожен із них виглядає красиво та стильно. Вам потрібно подумати, як часто збираєтеся носити сережки. З «Oniks» зможете зробити будь-який образ неповторним і продемонструєте бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: