Додано: 13 січня 2023

Що таке сережки-пусети? На які аксесуари звернути увагу?

Ювелірний асортимент сережок постійно поповнюється новими прикрасами. Через деякий час вони опиняються в скриньках у модниць. Кожна така пара вражає своєю красою та вишуканістю. Особливої популярності набувають пусети, які будуть актуальними навіть через багато років.

Подібні прикраси вважаються універсальними. Їх можуть носити абсолютно всі й у будь-який час. Ви без проблем підберете собі стильні варіанти.2d79a327ee208160dc3f3c00af2acdec.jpg

Що варто знати про подібні вироби?

Пусети чи гвоздики відомі багатьом уже давно. У деяких ювелірна колекція складається з цих прикрас. Якщо говорити про те, як виглядає сам виріб, він складається з основи та самого затискача.

В асортименті представлені два види аксесуарів, що відрізняються типом замка:

  • Штифтовий. Все просто та зрозуміло. Ви просто засовуєте основу в прокол, а ззаду його фіксуєте затискачем. Якщо говорити про мінус, то ви можете втратити сам затискач з часом або розхитати його.

  • Гвинтовий. Тут затискач потрібно закручувати на різьблення. Такий механізм набагато надійніший. Щоправда, вам потрібно докласти трохи більше зусиль. А ще саму основу необхідно тримати максимально рівно.

Ви можете вибрати для себе один із найоптимальніших варіантів.

Якщо детально розбиратися в популярності сережок, можна відзначити їх такі переваги:

  • Вони вважаються найбільш універсальними. Вони підходять дівчаткам і жінкам у віці. Кожна може підібрати собі оптимальний варіант.

  • Не варто забувати про сам дизайн. Більшість вважають, що пусети – це сережки з одним невеликим центральним каменем. Щоправда, це далеко не так. Вони можуть бути з великими вставками або навіть з підвісками.

  • Подібні прикраси чудово поєднуються з багатьма образами. Ви зможете вдало доповнити діловий костюм чи вечірню сукню. При цьому не порушите правила дрес-коду.

Вам варто розуміти, що на цьому позитивні моменти не закінчуються. Ви не пошкодуєте про своє рішення.fmniefl65gsry2qn0xem9g7ury7l5krp.jpg

Якщо говорити про недоліки, то багато хто скаржиться на те, що можна втратити застібку. Цього можна уникнути, якщо додатково використовувати силіконову заглушку.

Детально розібравшись у всіх моментах, ви зможете вдало поповнити свою скриньку стильними сережками.

Які можна знайти різновиди пусетів?

Ювелірна фантазія не знає меж, тому ви без проблем поповните свою колекцію. Якщо говорити про найпопулярніші варіанти, то можна виділити кілька пропозицій:

  • Класикою можна назвати виріб, де один невеликий камінь і більше нічого зайвого. Такі речі виглядають максимально елегантно та ніжно.

  • Окремо хочеться сказати про фігурні прикраси. Вони теж виглядають непомітно, але оригінальніше. Для декору часто використовують дрібні вставки. Хоча є сережки і без каміння.

  • Більш ошатно виглядають вироби, де використовують більші вставки. Такі речі комбінують із вечірніми образами.

А ще хочеться відзначити сережки, у яких є підвіски, ланцюжки чи інші помітні елементи. Вони допомагають продемонструвати ваш настрій.

Важливо розуміти, що ювелірні колекції не обмежуються цими моделями. Разом з «Oniks» ви зробите свій образ неповторним і завжди стильним. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: