Додано: 8 серпня 2023

Що такого незвичного в сережках «Квіти»? Доповнюємо образ оригінальною парою прикрас

Літо – це дивовижний час, коли навколо все сяє, грає яскравими фарбами. Зрозуміло що, такої ж яскравості хочеться додати і своєму образу. З цим завданням чудово впораються різні прикраси. Особливо можна виділити сережки. Вони зможуть підкреслити ваш бездоганний смак та подарують настрій.

Серед усього різноманіття сережки «Квіти» вважаються найпопулярнішими. Вони привертають увагу до себе буянням фарб. Ідеальні, щоб зробити літній образ максимально стильним та оригінальним.

Чому такі аксесуари вважаються популярними?Сережки квіти Oniks

Поглянувши хоча б один раз на такі вироби, ви більше не зможете їх забути. Вони виглядають досить оригінально та зможуть підкреслити різний образ.

Серед деяких модниць існує стереотип, що такі сережки більше пасують лише дівчаткам. А все через те, що в їхньому дизайні присутні яскраві фарби.

Ювеліри створюють окремі колекції для дівчат/жінок. Такі прикраси здатні підкреслити елегантність та зроблять образ максимально жіночним. У оформленні зустрічаються як прозорі, так і яскраві елементи.

Ювелірний каталог постійно розширюється. Це дозволяє підібрати прикраси на кожен день чи на вечір. Ви завжди виглядатимете бездоганно.

На які аксесуари звернути увагу?

Ювеліри постійно намагаються здивувати навіть найвибагливіших модниць. У зв'язку з цим аж очі розбігаються від такого різноманіття.

Серед усіх варіантів можна звернути увагу на кілька стильних моделей:

  • На кожен день ви можете звернути увагу на пусети, де є невелика фігурка. В оформленні можуть бути кілька дрібних камінчиків або лише один. Такі сережки не порушуватимуть правила дрес-коду, але дозволять виглядати бездоганно. Це ж можна сказати і про вироби з англійським замком.

  • Окремо хочеться сказати про прикраси, які виготовлені у формі квітки. Найчастіше це пусети чи можуть бути моделі з англійським замком. Крім дорогоцінного металу, тут немає нічого зайвого. Додатково поверхня може бути покрита чорнінням, щоб підкреслити деякі елементи. Самі сережки можуть бути невеликими за розміром або більшими. Все залежить від ваших побажань.

  • Більш оригінально виглядають сережки, де для оформлення використовується багато дрібних каменів. Вони можуть бути одного кольору чи різного. Комбінація кількох відтінків виглядає більш оригінально. Що стосується кількості вставок, все залежить виключно від вас. Одні прикраси ви можете носити щодня, інші краще залишити для вечірніх заходів.

  • Окремо варто відзначити подовжені моделі. Для доповнення вечірнього образу підходять варіанти, де кілька фігурок розташовуються один над одним. Вони можуть бути однакового розміру чи різного. Також розсипом каміння може бути посипаний обідок сережки.Золоті сережки квіти Oniks

  • Якщо бажаєте, можете подивитися на моделі ланцюжкового типу. Тут є фігурка у вигляді квітки. Найчастіше це просто контур, щоб не обтяжувати сам виріб. Такі сережки можуть доповнити навіть повсякденний образ.

Важливо розуміти, що це не всі представлені аксесуари. Їх є набагато більше. Вам варто виділити час, щоб з усім ознайомитись.

Як правильно підібрати прикраси?

Багато модниць при виборі сережок звертають увагу виключно на їх дизайн. Вони хочуть виглядати бездоганно. Оформлення аксесуарів - це дуже важливо, але не варто забувати і про інші важливі моменти:

  • Визначтеся із призначенням виробів. Для кожної події доречні свої прикраси. Для роботи одні, для зустрічей із друзями інші, а на вечірні заходи – оригінальніші.

  • Звертайте увагу на особливості зовнішності. Сережки повинні лише підкреслювати вашу красу. Ви повинні орієнтуватися на форму обличчя, колір очей та волосся.

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Вибір буде між золотом та сріблом. Якщо йдеться про золото, то це буде біле, червоне чи жовте. Що стосується срібла, воно буде родованим або може бути з чорнінням.

  • Якщо в дизайні є каміння, то вирішіть з їх кількістю, розміром і кольором. А ще не забудьте про походження. Штучні, напівдорогоцінні чи дорогоцінні – вибір за вами.

Продумавши наперед елементарні поради, ви без проблем розберетеся у величезному асортименті. Це дозволить підібрати сережки, які підкреслять елегантність та зроблять образ неповторним, а «Oniks» у цьому допоможе.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: