Додано: 23 липня 2017

Грошові талісмани - гаманцеві миша і "ложка-загрібушка"

Хочете, щоб гроші в Вашому гаманці не тільки зберігалися, але і примножувалися?

Якщо так, то в цьому Вам допоможе маленька мила мишка.

Так, так, ви не помилилися, саме мишка. Тільки вона повинна бути особливою. Гаманцева мишка – це рідкісний вид, який оберігає Ваші грошенята від зайвих витрат і притягує їх.


Сувенир "Кошельковая мышь"Сувенир "Кошельковая мышь"Сувенир "Кошельковая мышь"

Купити гаманцеву мишку


«Чи справді це працює?!», - запитаєте Ви. Так, це працює.

Вся справа в тому, що ще з давніх-давен наші предки, які були дуже забобонними, приписували різні властивості силам природи і тваринам. Так ось, на частку миші випала якраз місія «забезпечення фінансового благополуччя» господаря будинку, в якому вона оселилася. Можна вважати це її «платою» за безпечний нічліг і харчування :) Багатії навіть спеціально заводили в своїх будинках мишей, щоб ті охороняли їх заощадження, тому що існує прикмета, що той, хто побачить мишку, яка несе щось в свою нору, незабаром обов'язково збагатиться! А люди не дарма вірили прикметами. Адже вони починали реальним чином працювати, тому що, завдяки нашим предкам, були заряджені потужною енергетикою, яка посилювалася з кожним новим поколінням.


Mouse-Money-820x330.jpg


Гаманцева мишка, яка правильно поселена в своє нове житло, дійсно здатна творити чудеса. А щоб вона добре прижилася в гаманці і допомагала Вам, ми поділимося декількома секретами проведення обряду її поселення.


      1.  Нужно поместить этого зверька в Ваш кошелек со словами: «Мишка, селись - грошенята, водіться».

      2.  Зробити це потрібно в молодий місяць, коли він починає рости. Обряд, проведений саме в цю фазу, найефективніший для залучення достатку.

      3.  В гаманець в цей час покладіть побільше грошенят, щоб його майбутня мешканка чого доброго не розчарувалася в своєму новому господареві.

      4.  Ще одним важливим моментом є те, в який саме відділ гаманця Ви поселите мишку. Краще забезпечити їй житло серед паперових купюр, щоб вона примножувала саме їх, а не монетки.


Якщо Ви все зробили правильно, то тепер мишка сама подбає про Ваше фінансове благополуччя, а Вам залишається лише спостерігати за тим, як з кожним днем Ваш гаманець чудесним чином товстішає.


finans_05_09.jpg


Тільки ніколи не забувайте про свою маленьку помічницю! Обов'язково дякуйте її за прибуток і докладайте нових грошей, щоб вона не скучила без купюр. Доброю вдячністю їй буде невелика «прогулянка» на природі або хоча б в горщику кімнатної рослини :) Робити це потрібно для того, щоб Ваша улюблениця енергією землі зарядилася і набралася нових сил для примноження Ваших грошей. Також можете побалувати (і тим самим задобрити) мишку особливим ласощами. Покладіть в куточок її житла невеликий листочок лавру. Це значно посилить дію талісману і добре позначиться на Вашому фінансовому благополуччі. І, звичайно ж, при придбанні нового гаманця, не забудьте переселити туди цю малечу. Не залишайте її на самоті! А для того, щоб мишка добре прижилася у своєму новому будиночку, дотримуйтесь секретыв, які були розкриті нами раніше.


Ще один дуже сильний грошовий талісман - так звана «ложка-загребушка». Її історія також почалася ще в стародавні часи. З давніх-давен люди приписували магічні властивості столовому приладдю. З ними також пов'язано багато прикмет, в які люди вірили і вірять століттями до наших днів. Особливими властивостями наділялися саме ложки, особливо срібні або золоті, які вважалися символом достатку і багатого столу. Тому така мініатюрна ложечка або лопатка, вміщена в гаманець, стане хорошим помічником в Ваших фінансових справах.


Сувенир из серебра "Ложка-загребушка"Серебряный сувенир "Ложка-загребушка"Сувенир из серебра "Ложка-загребушка" (обратная сторона)

Купти "ложку-загребушку"


І мишка, і ложка-загребушка стануть також відмінним, а головне - корисним подарунком для Ваших рідних або друзів. Тим більше, талісман, який саме подарований, а не придбаний для себе, володіє ще потужнішою силою. Будьте впевнені, цей невеликий, але коштовний виріб завдяки фантазії майстра обов'язково буде радувати око своїм чудовим і неповторним зовнішнім виглядом, а гаманець - все новим і новим прибутком!

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: