Додано: 9 вересня 2020

Екстравагантні сережки-каффи - новомодна досконалість



Екстравагантні сережки-каффи - новомодна досконалість

Люди завжди намагалися прикрасити себе одягом і прикрасами. Стандартні варіанти вже всім набридли, а стилісти розробили оригінальний тип сережок з незвичайним кріпленням. Знайомтеся, сережки Каффи - це яскраві аксесуари, які вносять екстравагантності і досконалості в будь-який образ. Хочете урізноманітнити лук, зробити сучасним нудний повсякденний наряд, доповнити вечірнє плаття або брючний костюм родзинкою, тоді обов'язково слід купити сережки-каффи.


        


У чому секрет популярності аксесуара

Виготовляється сережка каффа з золота або срібла, з'явилася вона ще в античні часи, а масову популярність придбала недавно. Особливо популярні ці аксесуари в Індії, там вони не просто прикраси, а показник статусу і становища в суспільстві, чим більша каффа, тим заможніша людина. До недавніх пір каффи були не модними в Європі і США, а їх носіння навіть вважалося вульгарним. Спливла сережка каффа на фото і відео в Америці, там режисери почали використовувати їх в якості прикрас для героїв кінокартин. Потім актори стали з'являтися в каффах на демонстрації фільмів, потім цей тренд розповсюдився на весь світ.


         


Секрет сучасних аксесуарів в їх універсальності і доступності. Такі прикраси носять як дівчатка-підлітки, так і світські левиці. Звичайно якість даних виробів відрізняється, ціна теж. Каффа сережка срібло без дорогоцінних каменів коштує недорого, а виглядає стильно і елегантно. Золота прикраса обходиться дорожче, як і усипана діамантами. Ювеліри створюють оригінальні шедеври, тоненькі і акуратні, великі на все вухо, каффи у вигляді кілець. Тому кожен може підібрати для себе прийнятний варіант стильної і модної каффи.


Як і з чим радять носити сережки Каффи

Є моделі, що вимагають проколу, але більшість має просте кріплення. Це відмінний варіант прикрасити свої вушка, якщо у вас вони ще не проколоті. На відміну від кліпс, каффи надягають на бічну частину вуха, що ні обтяжує його. Носіння каффи не доставляє клопоту, вони не бовтаються на плечах, і практично не відчутні при носінні. Ви без проблем можете купити сережку каффу з золота або срібла, і носити її в тандемі з класичними сережками, потрібно тільки правильно підібрати стиль.

Комбінувати аксесуар можна з будь-яким одягом, це як обручка, підходить під будь-який лук. Виняток становлять манірні каффи, виконані в шикарному класичному стилі. Що стосується зачіски, то тут є одна особливість, довге розпущене волосся закриють всю красу, тому зачіски підбирають ті, що роблять вушка відкритими, і виставляють стильні сережки каффи на показ.


        


Сучасні ювеліри пішли далі, вони не тільки пропонують сережки каффи купити, але і радять замовити на них гравіювання. Це дозволяє додати індивідуальність прикрасі, зокрема якщо на них буде зображено ім'я, нік або ініціали. Сережка-каффа стає прекрасним подарунком на будь-яке свято, її можна піднести дочці, сестрі або подрузі. Ще це прекрасний варіант для подарунка дівчині від хлопця і навпаки. А чому б вам не замовити іменні сережки-каффи в парному виконанні. Простий дизайн у вигляді кільця, стильні написи - модно, оригінально і індивідуально, тільки для вас.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: