Додано: 3 вересня 2021

З яких матеріалів виготовлений ювелірний шнурок?

Кулони та підвіски - важлива складова будь-якої шкатулки. Підбираючи ці прикраси, модниці відразу звертають увагу на ланцюжки. Саме на них заведено носити підвіски.

Так було кілька років тому, поки ювелірний шнурок не став завойовувати лідерські позиції. Його зовнішній вигляд додає образу свіжості, незвичності та стильності. Залишилося тільки познайомитися з деякими особливостями, щоб вибрати стильний варіант.

591fc774c3566c9089648b207235ab84.jpg

Який підібрати ювелірний шнурок?

У цій прикрасі поєднується краса, стильність і нововведення. Для виготовлення аксесуара крім дорогоцінних металів використовують інші матеріали.

Шкіра

Вироби з цього матеріалу вважаються найпопулярнішими. Ще їх можна назвати універсальними, оскільки прекрасно вписуються в багато образів. Традиційно шнурки були представлені в темній колірній гамі, але без проблем вдасться знайти і кольорові.

Багато хто відзначає шкіру, як безпечний матеріал, який не викликає алергічних реакцій. Якщо говорити про особливості носіння, матеріал боїться вологи. А ще шкіряні речі здатні вбирати запахи. До того ж після тривалого носіння на поверхні можуть з'явитися тріщини.

Каучук

Ще один популярний шнурок. Він подобається користувачам за свою м'якість і еластичність. Не варто боятися, що прикраса сильно розтягнеться. А ще він теж не повинен викликати алергічних реакцій.

Якщо хочете довго носити каучуковий шнурок, то він теж боїться запахів, води. Він може стати занадто грубим або навіть деформуватися.

Шовк

b87e4cb57ff267098d0aae6a5618febe.jpg

Матеріал максимально ніжний і приємний на дотик. Це ідеальний варіант для дитячих прикрас, хоча для дорослих теж підходить. Що стосується самого догляду, шовковий шнурок не вибагливий. Згодом від тривалого носіння поверхня може почати ворситися.

Кожен з представлених варіантів виглядає красиво та стильно, тому можете запросто поповнити шкатулку. Вам тільки потрібно заздалегідь визначитися з деякими тонкощами:

  • купуєте прикрасу дорослим або дітям;

  • як часто збираєтеся носити аксесуар;

  • наскільки у вас активний спосіб життя.

Якщо продумаєте всі моменти, підберете ідеальний виріб. Не бійтеся вносити в образ незвичайні елементи. Головне, щоб вони тут були доречними. З «Онікс» вийде продемонструвати бездоганний смак оточенню і слідувати світовим трендам.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: