Додано: 26 липня 2023

Вишукані браслети в українській тематиці: якими аксесуарами можна доповнити образ

Прикраси в українському стилі – це найсучасніший тренд. В образах багатьох модниць є такі аксесуари. Вони додають фарб, демонструють вашу етнічну приналежність та просто доповнюють будь-який образ.

Вам лише залишається знайти час, щоб вивчити ювелірний асортимент та вибрати браслети в українській тематиці, які найбільше до вподоби. Вони доповнюватимуть ваше вбрання і грітимуть душу, підніматимуть настрій.

На які вироби можна звернути увагу?Браслети з українською символікою Oniks

Ювелірний каталог постійно поповнюється новими та красивими прикрасами. Кожна з них має свої особливості. Вони гідні того, щоб доповнити будь-який образ.

Якщо говорити про те, які браслети зустрічаються найчастіше, можна виділити кілька моделей. Кожна з них просто бездоганна.

Основа браслета – нитка

Якщо бути точнішими, то для виготовлення використовуються нитки різних кольорів – синя та жовта. Додатково тут є дорогоцінний метал. Це може бути срібло чи золото. Тут все залежить від ваших побажань.

Якщо розбиратися більш детально в самому оформленні, можна виділити такі моменти:

  • Досить багатьом подобається серце у прикрасі. Це виглядає мило та романтично. Вам тільки потрібно визначитися: це буде цільна фігурка або контур.

  • Мапа України. Це дуже оригінально. Також варто відзначити поєднання карти України та деяких літер, які складають слова. Наприклад, "Home". Це виглядає досить мило.

  • Герб України. Ви можете звернути увагу на такий варіант. Сама фігурка невеликих розмірів, тому вона не доставлятиме особливого дискомфорту.

Прикраси з різними камінцями

Сині та жовті вставки – це тренд. Вам потрібно лише визначитися, що це за каміння. Багатьом до душі бюджетні та красиві фіаніти. Інші хочуть придбати діамантові браслети.

Якщо говорити про оформлення, то можна виділити такі варіанти:Браслет з українською символікою Oniks

  • Дрібні вставки розташовуються по всьому обідку. Такий розсип виглядає ошатно та елегантно.

  • Також варто відзначити браслет, де камінці розташовуються на певній відстані. Сині та жовті вставки чергуються між собою.

Браслети з різними фігурками

Акуратна прикраса ланцюжкового типу подобається всім. А ще вони часто доповнені різними фігурками. Вони можуть бути різних розмірів. До того ж це може бути цілісна фігурка або її контур.

Щодо самих фігурок, то вони можуть бути різними. Більшості до душі мапа України. Хоча ювелірна фантазія лише ними не обмежується.

Красиві прикраси в українському стилі ідеально впишуться у будь-який образ. Вам тільки потрібно подумати, які аксесуари найбільше до вподоби.

При створенні стильного образу вам потрібно врахувати кожну дрібницю. Які інші прикраси будуть тут присутні? Як часто збираєтеся носити браслети?

Продумавши ці моменти та орієнтуючись на підказки від «Oniks», ви зможете поповнити свою скриньку особливими браслетами. Вони вас радуватимуть і демонструватимуть бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: