Додано: 4 серпня 2021

Як підібрати сережки з урахуванням особливостей зовнішності? Створюємо гармонійний образ

Ювелірний асортимент сережок налічує неймовірну кількість моделей. Це дає можливість кожній модниці підібрати кілька пар прикрас. Залишилося тільки ознайомитися з красивими пропозиціями.

fcfa1164e9294e0d5b535365906469f5.jpg

Тільки не поспішайте купувати перший-ліпший виріб, оскільки ризикуєте підкреслити недоліки зовнішності, чого б не хотілося. Для цього важливо врахувати кілька нюансів і тоді сережки стануть гідним завершенням образу.

Які тонкощі важливо враховувати?

Одна і та ж пара сережок на вас і подрузі буде виглядати по-різному. Адже особливості зовнішності відрізняються. То варто звернути увагу на певні тонкощі.

Фігура

  • Худорлявим модницям варто підбирати прикраси, які максимально підкреслять їх ніжність. Класичні сережки-кільця або квадрати прекрасно підійдуть. Не варто забувати про пусети.

  • У вас пишні форми, сережки теж повинні бути великими. Тільки не перестарайтеся.

Зріст

Тут той же принцип, що і в попередньому пункті. Низеньким краще підбирати короткі моделі. У вас середній зріст, тоді підходить більшість асортименту. Ви досить високі, можете дозволити подовжені моделі.

Риси обличчя

Обличчя акуратне і риси невиразні, тоді прикраси теж повинні бути маленькими. Всі риси обличчя великі, сережки теж повинні бути виразними. Належите до золотої середини, можете проводити експерименти.b9cb1f35ee5e3129832c94dfa366426b (1).jpg

Кольоротип

  • Почнемо з відтінку шкіри. Вона теплих тонів, відтінки такого ж металу повинні бути присутніми в образі. Більше холодних тонів, вироби зі срібла або білого золота прекрасно для цього підійдуть.

  • Не забудьте про колір очей. Якщо є така можливість, підберіть сережки з камінням такого ж відтінку. Це додасть блиску очам. Також можете пограти на контрасті. Боїтеся прогадати, зверніть увагу на прозорі вставки. Вони йдуть кожній.

8c8ee11e688293da24b1dd019ee9857e.jpgЗачіска

Для короткої стрижки можна підбирати різні сережки: пусети, подовжені ланцюжки, підвіски. Вони повинні підходити вам за іншими параметрами.

З довгим волоссям теж можуть поєднуватися масивні і витончені варіанти. Головне, щоб поєднувалися з нарядом і не плуталися у волоссі.

Зробили високу зачіску, експериментуйте, як хочете. Все залежить від бажання, приводу та наряду. У вас низька зачіска, тоді сережки повинні бути помітними.

Що стосується асиметричної стрижки, бажано дотримуватися асиметрії і в аксесуарах. Ви без проблем можете придбати готовий комплект або включити фантазію.

Гармонійний образ залежить від правильно підібраних прикрас в ньому. Приділіть увагу тонкощам і без проблем знайдете відповідну пару сережок. З «Онікс» завжди будете виглядати бездоганно та чудово.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: