Додано: 6 вересня 2021

Як правильно підбирати чоловічі запонки?

При створенні стильного образу чоловіки намагаються продемонструвати впевненість, статусність і індивідуальність. Тільки для цього не хочуть використовувати багато прикрас. Мовляв, вони будуть відволікати.

Для створення стильного образу не потрібно занадто багато аксесуарів. Головне, вміти правильно розставляти акценти і чоловічі запонки якраз для цього підходять.

a1755dc7e314b188182155b49b8a643b.jpg

Ця прикраса необхідна для скріплення манжетів сорочки. А ще вона прекрасно демонструє смак свого власника. Залишилася справа за малим, правильно підібрати прикраси.

Яких правил варто дотримуватися?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дозволяє серед представлених колекцій підібрати гарні вироби. Щоб потім залишитися задоволеними вибором, не завадить скласти список з певними критеріями.

Матеріали для виготовлення

  • Почніть з дорогоцінного металу. Це буде золото або срібло? Якщо говорити про холодні відтінки металу, вони підходять цінителям лаконізму, універсальності та простоти. Що стосується теплих кольорів, в них читається ошатність, статусність.

  • В оформленні присутні камені чи ні? Якщо таких немає, можете поглянути на запонки з різними візерунками. Більше подобається прикраса зі вставками, визначитеся з колірною гамою. Прозорі або чорні камені будуть якраз. Також не забудьте визначитися з розміром і кількістю каменів. На кожен день підбирайте прості варіанти, а ось на свято можете дозволити більш ошатні.

Форма

f41b130786944af9c0fd0ea13ed3e1e8.jpg

Це ще один важливий параметр. Серед найпопулярніших пропозицій можна виділити прямокутник або квадрат. Такі форми можна вважати універсальними. Також варто відзначити овал або круг.

На цьому фантазія ювелірів не зупинилася і без проблем знайдете фантазійні варіанти. З ними будьте обережнішими, оскільки такі запонки не зовсім підходять для повсякденного носіння.

Поєднання з іншими елементами образу

  • Особливої ​​уваги заслуговує сорочка. Вона повинна мати манжети. Що стосується колірної гамми, то найчастіше сорочка білого кольору.

  • Приділіть увагу іншим аксесуарам в образі. Між ними та запонками повинна бути гармонія. Загальний стиль, колірна гамма металу, схожий камінь - політ для фантазії величезний.

Чоловічі аксесуари - важлива частина будь-якого образу. Не обов'язково купувати багато речей. Нехай це буде одна, але красива пара запонок, які зможуть розставити акценти. З «Онікс» зможете вигідно доповнити будь-який образ.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: