Додано: 3 грудня 2020

Як дізнатися розмір каблучки? Ювелірні хитрощі для полегшення вибору

Золоте обручка "Отче наш" з діамантом - ОніксЗолоте обручка з діамантом в стилі мінімалізм - ОніксСрібне каблучка для заручин з фіанітом - Онікс


Як дізнатися розмір каблучки? Ювелірні хитрощі для полегшення вибору

Обручальні, заручальні, релігійні, коктейльні –  цей список з каблучок можна продовжувати нескінченно. Звісно з цього різноманіття деякі прикраси точно опиняться в жіночих скриньках. Але цього може і не статися, якщо точно не знати розмір аксесуара.

Цей критерій вибору викликає справжній жах у чоловіків, коли вони шукають подарунок коханій. Та й жінки часто плутаються під час вибору. Пам'ятайте, що в цьому немає нічого складного. Просто потрібно знати деякі хитрощі і вони якраз зібрані тут. З ними ви без проблем зрозумієте, як дізнатися розмір каблучки і ​​потім зможете швидко придбати потрібну прикрасу.

Підказки для неї

Ідеальним варіантом буде вважатися похід в ювелірну крамницю. Там зможете без проблем дізнатися потрібний розмір і навіть приміряти декілька відповідних варіантів.

Пам'ятайте, що примірку краще відкласти в таких ситуаціях:

  • в першій половині дня, коли пальці ще злегка набряклі;

  • після перельоту – причина така ж;

  • під час хвороби або поганого самопочуття;

  • різкі перепади температури теж не дадуть визначити оптимальний розмір, тому погуляйте деякий час по магазину, коли зайдете з вулиці;

  • після фізичних навантажень.

Золота обручка (перли, діаманти) - Онікс       Срібна каблучка для заручин з фіантітом - Онікс

Найкраще йти в магазин в другій половині дня і не забудьте про гарний настрій. Коли будете підбирати золоті або срібні каблучки, запам'ятайте такий лайфхак: після того як надягнете прикрасу, кілька разів стисніть руку в кулак. Немає дискомфорту, вам все вдалося.

Звичайно, піти в магазин найкраще, але що робити, коли такої можливості абсолютно немає. У домашніх умовах все теж вийде.

  1. Візьміть свою каблучку і виміряйте діаметр в найширшому місці. Цифри в мм і будуть потрібним розміром.

  2. Скачайте та роздрукуйте таблицю реальних розмірів. Потім акуратно прикладайте до них каблучку і так визначитеся з потрібним параметром.

  3. Візьміть нитку, папірець або мотузку й оберніть її навколо пальця, тільки не сильно притискайте. Тепер тільки залишається виміряти необхідну довжину.

Підказки для нього<

Чоловікам буде трохи складніше. Просто потрібно все це дізнатися так, щоб кохана нічого не запідозрила, інакше сюрприз буде зіпсований. Але все ж це реально, просто скористайтеся однією з хитрощів.

  1. Непомітно візьміть каблучку зі шкатулки і з нею вирушайте в магазин. На її основі ювеліри швидко визначать розмір. Якщо не можете взяти прикрасу надовго, скористайтеся першим або другим пунктом з порад для дівчат.

  2. Якщо немає змоги зробити необхідні заміри, можете одягнути каблучку на свій палець. Тільки не забудьте зробити позначку і потім бува не зітріть її, а то доведеться проводити спецоперацію ще раз.

  3. Попросіть допомоги у мами, сестри, подруги дівчини. Нехай вони допоможуть вивідати потрібний розмір. Тільки знайдіть такого союзника, який вміє зберігати секрети. Можете підключити якогось свого друга, якому потрібна ювелірна допомога в пошуку подарунка, а ваша дівчина допоможе йому розібратися.

  4. Влаштуйте похід по магазинах і можете заглянути в ювелірну крамницю. Там підберіть разом на подарунок недорогу каблучку з фіанітом. Привід придумайте самі. Так і приємне дівчині зробите, і інформацію дізнаєтеся.

  5. Проявіть трохи фантазії і майстерності. Зробіть іграшкові каблучки та ​​влаштуйте примірку. Після неї непомітно для коханої сховайте макет і потім вирушайте в магазин.

Обручка золота з фіанітами- ОніксЗолота каблучка з блакитним топазом і фіанітами- ОниксСрібна каблучка "Крапелька" з різнокольоровими фіанітами - Оникс

Пам'ятайте, що на цьому рекомендації не закінчуються. Головне проявити трохи бажання і фантазії, спосіб завжди знайдеться.

Коли будете все це робити, запам'ятайте кілька нюансів:

  • Розміри пальців на лівій і правій руці трохи відрізняються. Тому якщо ви взяли каблучку, яку кохана носити на лівій руці, то на правій вона буде сидіти трохи інакше.

  • Коли будете вибирати прикрасу, зверніть увагу на ширину шинки. Якщо вона тонка, купуйте каблучку з каменем чітко за розміром. Її ширина більше 7 мм, придбайте прикраси на 0,5 розміру більше. Цю інформацію не забувайте і коли будете тільки намагатися дізнатися розмір.

  • Якщо ви перебуваєте за кордоном, то там розміри можуть дещо відрізнятися від наших. Не лякайтеся, зараз просто можна зробити необхідні розрахунки і легко підберете каблучку за англійськими або американськими мірками.

При виборі прикрас будьте дуже уважними і не сильно розраховуйте на те, що можна змінити розмір. Це можна лише на пів розміру, максимум на розмір. І ще один нюанс: це стосується не всіх виробів. Якщо це каблучка з розсипом каменів, гравіюванням або керамікою, то не вдасться таке зробити.

Є ще варіант поміняти протягом 14 днів, але це теж зіпсує настрій коханій людині. Тому краще відразу зібратися і знайти ту саму каблучку.

Визначити розмір каблучки просто, якщо дотримуватися простих хитрощів. Просто будьте уважними, а ще робіть це в хорошому настрої й у вас все вийде. Радуйте себе і близьких, а «Онікс» в цьому завжди допоможе.

Срібна каблучка з гравіруванням "Серце" - ОніксКерамічна каблучка зі срібною вставкою (фіаніти) - ОніксЗолота каблучка з піропом (гранатом) - Онікс




Ласкаво просимо

Виберіть валюту: