Додано: 1 грудня 2021

Як вибрати розмір ланцюжка? Визначаємося з довжиною аксесуара

Підбираючи прикраси, важливо звертати увагу на багато чинників. Це не лише стосується зовнішнього вигляду. Тут ще потрібно цікавитись розміром. Саме від нього залежить, наскільки зручно носитимете аксесуари.

Пам'ятайте, що розмір потрібно знати не лише при виборі каблучок або браслетів. Ця інформація стане в пригоді ще для ланцюжків, що дозволить правильно підібрати прикрасу.

розмір ланцюжка фото

Що варто знати під час вибору аксесуарів?

Спочатку важливо зрозуміти, що мається на увазі під розміром. Це довжина ланцюжка. Ці цифри обов'язково вказані на бирці та в описі. Це дозволяє легко знайти необхідну інформацію.

З цим зрозуміло. Тепер потрібно зрозуміти, як визначитися із заповітними цифрами:

  • Щоб визначити потрібну довжину, візьміть мірну стрічку або м'який шнурок. Їх потрібно обернути навколо шиї та зупинити на тому місці, де хочете носити прикрасу. Увага: не сильно притискайте стрічку. Особливо це стосується тих випадків, коли вибираєте короткі вироби, щоби останні не тиснули.

  • Важливо зрозуміти, що ланцюжки однієї довжини на різних людях виглядають по-різному. Це залежить від зросту, статури та варіантів носіння. Наприклад, хтось любить закидати аксесуар за плечі. Інші люблять піднімати ближче до потилиці. Відповідно спереду прикраса виглядатиме по-різному.

  • Підбираючи аксесуари, враховуйте особливості зовнішності. А ще подумайте, на чому хочете зробити акцент: шия, плечі, зона декольте. У кожному випадку потрібний свій варіант.

    розмір ланцюжка фото 2
  • Для кого підбирається прикраса. Жінкам, чоловікам та дітям пропонують різний асортимент. Це дозволить носити ланцюжок і не відчувати дискомфорту. Наприклад, для дітей підходять ювелірні речі з довжиною до 45 см. Жінки теж часто вибирають вироби з аналогічною довжиною, хоча на цьому асортимент не обмежується. Якщо говорити про чоловічі вироби, 50-55 см довжини будуть якраз. Відразу хочеться ще раз наголосити, що ці цифри можуть бути умовними. Тут все залежить від комфорту.

  • Ще один важливий момент: носитимете ланцюжок на самоті або доповніть його кулоном. Якщо буде присутній ще один аксесуар, враховуйте його довжину теж.

Орієнтуючись на прості рекомендації, без проблем підберете ланцюжок. Він вигідно доповнить будь-який образ. З підказками від «Онікс» без проблем продемонструєте бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: