Додано: 10 березня 2023

Які бувають чоловічі браслети? Звертаємо увагу на найпопулярніші аксесуари

Ювелірний асортимент постійно розширюється красивими прикрасами. Вони не лише призначаються для жінок. Окремо є чоловічі колекції, що постійно поповнюються новими моделями. Багато хто відразу подумав про обручки. Але не ними єдиними може похвалитися каталог.

Окремо хочеться сказати про чоловічі браслети. Ці вироби мають давню історію. Раніше це були обереги. Також вони допомагали продемонструвати статус у суспільстві. Нині це гарне доповнення будь-якого образу. Тепер тільки залишилося уважно вивчити колекцію та вибрати гідний варіант.

Які можуть бути різновиди браслетів для чоловіків?Купити чоловічі браслети Oniks

Ювелірна фантазія майстрів просто безмежна. Кожен поданий аксесуар має свої особливості. Від такого різноманіття просто розбігаються очі. Відповідно це трохи ускладнює вибір, оскільки складно зупиниться на конкретному браслеті. Це все залежить від ваших уподобань.

Щоб хоч трохи полегшити життя, можна познайомитись із найпопулярнішими аксесуарами.

Ланцюжкові

Це ювелірна класика, яка залишається на піку популярності багато років. Такий виріб впишеться у багато образів. Вам потрібно лише визначитися з типом плетіння. Якщо говорити про найпопулярніші, то можна виділити "Гарібальді", "Панцирне", "Бісмарк" або "Нонна", хоча цього далеко не повний список. Кожен тип плетіння має свої особливості. Одне простіше, інше складніше. Все залежить від ваших побажань.

Браслети з гравіюванням

Такі прикраси успішно завойовують популярність. Вони стають унікальними завдяки тому, що тут зроблено гравіювання. Ви зможете порадувати близьку людину, зробивши їй такий подарунок.

Якщо говорити більш детально про варіанти самих браслетів, можна виділити кілька моментів:

  • Найчастіше чоловіки люблять вибирати моделі із пластиною. Вона тонка та прямокутної форми.

  • Лаконічніше виглядає одна невелика монета. Вона виконує роль підвіски.

Щодо самих написів, вони мають бути максимально лаконічними. Адже місце обмежене. Найчастіше пишуть імена чи ініціали, особливі дати. Також може бути коротка фраза. Слідкуйте, щоб тут не було помилок чи інших неточностей.

Прикраси з різних матеріалівКупити чоловічі браслети Oniks

Під різними матеріалами маються на увазі каучук, шкіра чи шовк. Вони є основою всього браслета. Дорогоцінні метали тут використовують для застібки або різних декоративних елементів.

Аксесуари з різним декором

Такі аксесуари виділяються на тлі всіх інших. Вони досить широкі. Але головна особливість у декоративних елементах. Фігури тварин, якір, літак - це досить популярні варіанти оформлення.

Релігійні

Окремо хочеться сказати про прикраси із зображеннями святих або Спасителя. Зрозуміло, що такі речі купують лише віряни.

Браслет із червоною ниткою

Нині багато людей носять подібний оберіг. Найчастіше, це просто червона нитка із застібкою з дорогоцінного металу. Рідше тут може бути додана акуратна підвіска.

Важливо розуміти, що цими прикрасами асортимент не обмежується. Він величезний. Це дозволяє стильно доповнити будь-який образ. Якщо ви любите лаконічні або екстравагантні браслети, в «Oniks» ви знайдете стильні аксесуари, які сподобаються абсолютно всім.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: