Додано: 3 жовтня 2021

Які є варіанти кріплення каф?

У ювелірній шкатулці модниці знайдеться багато пар різноманітних сережок. Кафи входять в це число. Такі прикраси ось уже скільки років перебувають на піку популярності і не збираються здавати позиції.

Сережки кафи фото

Тільки не всі модниці поспішають в ювелірні крамниці за трендами. Головна причина в тому, що не знають, як кріпляться кафи. Вони думають, що тут або занадто складний механізм, або ненадійний. Ситуацію можна виправити, дізнавшись про основні типи кріплення.

Які бувають варіанти кріплення?

Ювелірний асортимент вражає величезною кількістю сережок. Звісно варіанти кріплення теж відрізняються. Так можна виділити основні типи:

  • Затискач. Це прекрасний варіант для тих, хто хоче носити сережки, але не планує проколювати вуха. Прикраса кріпиться за допомогою спеціальної манжети. Сережки закріплюються на зовнішній або серединній частині вуха. Такий варіант кріплення підходить для лаконічних або більших моделей. Головне, правильно закріпити сережки.

  • Прокол. Вже з назви можна зрозуміти, що вуха повинні бути проколоті. Застібка кафи вставляється в прокол. Бувають і такі варіанти, коли друга частина сережки кріпиться до вушної раковини за допомогою затискача. Увага: є такі кафи, для яких необхідно відразу кілька проколів. Ці сережки потрібно підбирати максимально обережно.

  • Ланцюжок. Механізм кріплення дещо схожий з попереднім. Тут теж для кріплення потрібна дірка у вусі. Друга частина кріпиться до волосся. Виглядає це ефектно і незвично.

    Сережки кафи фото 2
  • Дужка. Такий тип кріплення максимально непомітний для оточення. Створюється враження, що сережки приклеєні до вуха. Фокус в тому, що дужка проходить по задній частині вуха.


Кожен із запропонованих варіантів має право на життя. Вам потрібно добре познайомитися з кожним з них і потім прийняти рішення.

Щоб було легше підібрати гарні сережки, запам'ятайте кілька рекомендацій:

  • для носіння сережок потрібні проколи чи ні, якщо так, то скільки дірок;

  • збираєтеся носити прикраси щодня або в особливих випадках.

Пам'ятайте, що кафи повинні бути не тільки красивими, але і комфортними. Погодьтеся, що якщо сережки будуть травмувати вухо, їх захочеться швидше зняти та залишити в шкатулці.

Трохи уважності і стильні аксесуари ваші. Не бійтеся доповнювати образ прикрасами, а «Онікс» завжди підкаже багато ідей.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: