Додано: 6 червня 2023

Які можуть бути сережки з українською тематикою? Знайомимося з особливими прикрасами

Сині та жовті кольори зараз б'ють усі модні тренди, а Україна перебуває в серцях мільйонів людей. Рідні та знайомі мотиви скрізь. Вишукані сережки з українською тематикою надихають, роблять сильнішими, демонструють етнічну приналежність та просто зігрівають тих, хто знаходиться далеко від дому.

Доповнюючи такими аксесуарами навіть повсякденний образ, він починає грати зовсім іншими фарбами. Подібні ювелірні речі будуть доречними для будь-якого приводу.

Які можна знайти особливі сережки?Сережки в українському стилі Oniks

Ювеліри постаралися вкласти душу під час виготовлення кожної прикраси. Їм вдалося створити величезну колекцію, яка постійно розширюється. Будь-яка модниця зможе підібрати для себе ідеальний виріб. Тепер лише залишається розібратися в основних різновидах особливих прикрас.

Сині та жовті відтінки

Вони додають будь-якому образу яскравості, особливостей. Якщо говорити про конкретні пари та варіанти оформлення, то можна звернути увагу на:

  • Одна сережка матиме синій камінь, інша жовтий. Наприклад, пусети чи сережки-протяжки. Більш оригінально виглядають аксесуари, де є цілий розсип каменів. З одного боку синій, з другого жовтий.

  • Є прикраси, де ювеліри скомбінували кольорові вставки. По всьому обідку чергуються сині та жовті камінці. Більш ошатними вважаються сережки, де викладений цілий розсип вставок.

  • Іноді замість каміння використовується ювелірна емаль. Акуратні сережки з англійським замком або ланцюжками заграють новими фарбами.

Національні символи

Герб України часто використовують для прикрас. Це можуть бути вироби, які виконані у формі національної символіки. Наприклад, пусети чи протяжки. Є й такі варіанти, де символ намальований на поверхні самого виробу.

Рослинні символиСережки з українською символікою Oniks

Колоски пшениці або соняшники вважаються найбільш впізнаваними рослинами. Такі сережки стануть чудовим доповненням різних образів. Вони ідеальні для повсякденного вбрання. Тут нема нічого зайвого.

Оригінальніше виглядають вироби з розсипом каменів. Іноді такі аксесуари не зовсім підходять для суворих луків. Ви повинні добре подумати, з чим їх комбінуватимете, щоб не порушувати правила дрес-коду.

Для своєї скриньки ви можете підібрати пусети або прикраси з англійським замком. Кожен із варіантів максимально зручний.

Оригінальне оформлення

Сережки у вигляді карти України виглядають максимально незвично. Знайте, що вони невеликих розмірів, тому не доставлятимуть дискомфорту під час носіння. Це акуратні пусети.

Окремо хочеться сказати про сережки-монетки. Їхня головна особливість у тому, що тут можна замовити гравіювання. Такі прикраси виглядають дуже незвичайно.

Як бачите, прикраси з українською тематикою, виглядають настільки стильно, що захоплені погляди гарантовані. Вам тільки потрібно вирішити, що найбільше до вподоби. З «Oniks» кожен ваш образ буде особливим і неповторним, а ви отримуватимете задоволення від носіння таких сережок.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: