Додано: 15 лютого 2023

Які ви можете вибрати жіночі жорсткі браслети?

Серед усіх прикрас браслети мають тривалу історію. Ще з давніх-давен красуні доповнювали образи різними аксесуарами. Особливо варто відзначити жорсткі браслети, які досі не втратили своєї популярності.

Зрозуміло, що їхній зовнішній вигляд постійно змінювався, що дозволяло модницям підібрати для себе найкращий варіант. Зараз асортимент постійно розширюється і це дозволяє зробити будь-який образ неповторним.

Які існують жорсткі браслети?

Подібні прикраси вже давно зайняли провідні позиції та не збираються їх залишати. Асортимент настільки великий, що кожна модниця має можливість підібрати для себе ідеальний варіант.

Якщо говорити більш конкретно про різні вироби, можна виділити кілька пропозицій:

  • Браслети у стилі Картьє – чудовий вибір. Вони ніколи не залишать лідерських позицій. Що стосується прикладів, то багатьом до душі вироби у вигляді цвяха. Також можете звернути увагу на браслет у стилі Cartier Love. Ще одна світова класика.

  • Якщо ви не любите зайвих елементів в аксесуарах, варто звернути увагу на моделі, де відсутні деталі. Просто гладка поверхня дорогоцінного металу. Вибрані браслети можуть бути замкнутими або напівзамкнутими. А ще вам потрібно вирішити із шириною. Все залежить від вашої зручності.

  • Оригінальніше виглядають прикраси, де в дизайні є різні вставки. Камені можуть бути великими чи дрібними. Легкості та елегантності додають ажурні вставки.

  • Окремо хочеться відзначити фігурні моделі. Найчастіше тут є тваринні мотиви. Вони впадають у вічі. Вам потрібно розуміти, що такі браслети ви не зможете носити щодня, оскільки вони не поєднуються із повсякденними образами.

  • Максимально елегантно виглядає браслет, де використовують одразу 3 відтінки золота. Дуже стильно та красиво. Такі вироби стануть доповненням до вечірніх образів. Для повсякденного вбрання теж підійдуть.

  • Нещодавно популярність набули прикраси, де крім дорогоцінного металу використовують інші матеріали. Наприклад, каучук. Подібні речі чудово підходять для повсякденного носіння. Тут немає нічого зайвого, а якщо деталі присутні, то вони максимально лаконічні.

Кожна з представлених моделей варта того, щоб поповнити будь-яку скриньку. Пам'ятайте, що цими браслетами асортимент не обмежується. Він значно ширший.

Ваше завдання тепер у тому, щоб уважно вивчити каталог. Серед цього різновиду без проблем підберете для себе гарний браслет, а «Oniks» у цьому допоможе. Ви зможете без проблем продемонструвати бездоганний смак та вигідно доповнити будь-який образ.

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: