Додано: 18 грудня 2023

Які можна підібрати сережки з кольоровим камінням? Додаємо образу яскравих фарб

Вибираючи прикраси, багато модниць звертають увагу на аксесуари з камінням. Досить часто це прозорі діаманти чи фіаніти. Ці вставки вважаються класикою, які ніколи не залишать лідерських позицій.

Але чому б не розширити світогляд і не додати яскравих фарб. Вишукані сережки з кольоровим камінням чудово впораються з поставленим завданням. Вони допоможуть розставити акценти, додати елегантності та просто підняти настрій. Вам тільки потрібно уважно ознайомитися з асортиментом, щоб підібрати собі стильну пару аксесуарів, а може навіть і не одну.

Які камені можуть бути присутніми в оформленні?Сережки з кольоровим камінням Oniks

Ювелірний асортимент настільки безмежний, що в дизайні можуть бути різні вставки. Зараз ближче ознайомимося з деякими з них. Відразу хочеться сказати, що тут не йтиметься про кольорові діаманти та фіаніти, варто звернути увагу на дещо інші камені:

  • Сапфір. Якщо говорити про класику, то всі знають королівський синій. Він виглядає благородно та вишукано. Якщо хочете, можете звернути увагу на інші відтінки, які теж трапляються.

  • Смарагд. Різні відтінки зеленого – ось чим може похвалитися цей камінь. Вам потрібно вирішити, який з них найбільше підходить. Одні звертають увагу на більш насичені, іншим подобаються спокійні.

  • Аметист. Різні відтінки фіолетового виглядають максимально ніжно й елегантно. Вам тільки потрібно визначитися з їхньою насиченістю. Увага: якщо забажаєте, то можете знайти аметисти інших кольорів, а не лише фіолетового.

  • Топаз. Більшість модниць знає, що топаз – це блакитна вставка, і відповідно вони обирають такі сережки. Важливо розуміти, що ви можете знайти вставки інших відтінків, які теж виглядають неперевершено.

  • Цитрин. Жовтий, золотистий або навіть помаранчевий колір привертає до себе увагу, і ви не зможете відірвати від них очей. Такі вставки даруватимуть позитивний настрій.

  • Гранат. Насичені червоні відтінки – саме за це багато хто любить цей камінь. Одним подобається вогненний червоний, а інші звертають увагу на практично коричневий.

Зрозуміло, що це далеко не всі вставки, які можуть бути присутніми в ювелірних прикрасах. Їх існує значно більше, але вам буде з чого вибрати.

Як підібрати собі стильні аксесуари?Срібні сережки з кольоровим камінням Oniks

Ювеліри постійно розширюють асортимент, тому навіть найвибагливіші модниці залишаться задоволеними. Вам тільки потрібно продумати деякі критерії, щоб покупка максимально радувала і ви із задоволенням носили вибрані сережки:

  • Враховуйте свій кольоротип. Прикраси повинні гармоніювати з кольором очей, волосся та тоном шкіри. Наприклад, якщо у вас холодний тон шкіри або очей, то і вставки повинні бути такими. Якщо шкіра має теплий відтінок, то віддавайте перевагу аналогічним прикрасам. Ви повинні підкреслювати свою зовнішність, щоб виглядати неперевершено.

  • Доречність. Ви повинні чітко подумати, як часто ви збираєтеся носити сережки. На кожен день варто віддавати перевагу акуратним прикрасам, які зможуть гармоніювати з більшістю вбрання. Занадто яскраві та строкаті залиште на вечір для особливих заходів.

  • Поєднання з іншими виробами. Ви можете сміливо вибирати сережки та браслети/каблучки з різних наборів. Головне, щоб вони поєднувалися між собою. Це дозволить створити повноцінний стильний образ.

Якщо ви виділите небагато часу та ознайомитеся з усім асортиментом, то зможете підібрати для себе найкращі сережки. Не бійтеся додавати яскравих фарб образу. Вони допоможуть виділитися на тлі решти, а «Oniks» дасть кілька підказок. Ви завжди виглядатимете неперевершено.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: