Додано: 26 вересня 2023

Які особливості сережок «Крапельки»? Робимо свій образ максимально жіночним та аристократичним

Ювелірна скринька будь-якої модниці налічує неймовірну кількість речей. За допомогою прикрас можна не лише продемонструвати свій бездоганний смак, але й наголосити на елегантності, жіночності.

Серед усього різноманіття сережки «Крапельки» чудово підходять для створення неперевершених образів. Такі прикраси мають у собі нотки аристократизму, але при цьому вони чудово поєднуються із сучасними вбраннями.

Що варто знати про представлені аксесуари?Сережка крапелька Oniks

Вже з назви можна зрозуміти, як виглядають прикраси. Крапельки тут будуть в основі. Плавні та закруглені лінії – нічого зайвого. Саме в цьому і проявляється максимальна жіночність і навіть богемність. При цьому прикраси відповідають сучасним модним тенденціям.

Ви без проблем зможете підібрати для себе або на подарунок гарну пару сережок. А може, навіть і не одну. Якщо розбиратися в представленому асортименті, можна виділити кілька красивих пропозицій.

З великим каменем

Така вставка є центральним елементом. Вона має досить цікаве огранювання. Це може бути «Маркіз» або «Груша». Саме вони надають каменю форму краплі.

В прикрасі така вставка тільки одна. Іноді вона обрамлена дрібними камінчиками. Вони прозорі та допомагають додатково підкреслити колір основної вставки.

Такі сережки виглядають досить ошатно, тому для щоденного носіння не зовсім підходять. Вони чудово доповнять вечірнє вбрання. Вам потрібно лише визначитися з основною вставкою.

Акуратні крапельки з дорогоцінного металу

Ці сережки підійдуть тим, хто цінує мінімалізм. В оформленні лише дорогоцінний метал. Сама фігурка акуратна та досить тонка. Такі прикраси ви можете носити щодня та не порушите правила дрес-коду.

Прикраси з оригінальнішими фігурками

Тут в основі фігурка крапельки, тільки ювеліри проявили набагато більше фантазії. Відповідно, такі сережки привертають до себе увагу. А тепер можна виділити кілька найвдаліших моделей такого типу:

  • Самі собою завитки досить об'ємні. До того ж ювеліри зробили все таким чином, що одна частина завитка спереду мочки вуха, а інша ховається за нею. Це дуже незвичайно.

  • Також багатьом подобаються прикраси, де завитки мають різну ширину. Передня частина ширша.

  • Окремо хочеться відзначити вироби, де самі крапельки досить об'ємні, а не просто обідок.

  • Оригінальності додають різноманітні вставки. Вони можуть бути тільки в одній частині сережки або по всій поверхні. Іноді додають додаткові фігурки. Такі прикраси виглядають досить оригінально та ошатно.

З підвісками

У цьому варіанті фігурка крапельки це підвіска. З дорогоцінного металу роблять акуратну фігурку. Також її доповнюють одним невеликим камінчиком або цілим розсипом. Все залежить від побажань.

ПодовженіСережки крапельки Oniks

Наявність ланцюжка, на кінці якого є невеликий камінь, виглядає максимально елегантно. Вони додадуть вашому образу ошатності, при цьому не виглядають занадто химерно.

Прекрасний ювелірний асортимент тільки цими моделями не обмежується. Ви можете уважно з ним ознайомитися і потім підібрати найкращий варіант.

Які правила вибору різних сережок?

Ювеліри намагаються здивувати навіть найвибагливіших модниць. Це дозволяє стильно доповнити будь-який образ. Тільки перед покупкою не завадить продумати елементарні правила вибору, щоб потім не шкодувати про покупку. Адже досить часто сережки просто припадають пилом у скриньці або ви їх даруєте рідним, яким вони більше підходять.

Якщо повернутися до елементарних правил вибору, можна виділити кілька хороших порад:

  • Прикраси доповнюватимуть повсякденні чи вечірні образи? На вечір чудово підходять моделі з великим каменем у центрі. Також вечірніми можна вважати вироби з цілим розсипом. Щодня підбирайте аксесуари без надмірностей.

  • Враховуйте особливості зовнішності. Зокрема, вам потрібно звернути увагу на форму обличчя. Просто не всім підходять сережки такого типу. Якщо тут використовуються кольорові вставки, не забудьте про колір очей.

  • Визначтеся з дорогоцінним металом та вставками. Золото та срібло виглядають просто чудово. Ви просто орієнтуєтесь на свої уподобання. Якщо тут використовували вставки, то визначтеся з їх походженням та розміром. А ще подумайте про колірну гамму. Одні обирають яскраве, а інші прозоре каміння.

  • Вирішіть з оформленням сережок. Мінімалізм, класика чи щось незвичне – вибір за вами. До того ж подумайте, з чим ви комбінуватимете ці аксесуари. В образі має бути повна гармонія.

Добре продумавши основні правила вибору, ви зможете підібрати найкращі сережки у формі крапель, які стануть доповненням до будь-якого образу. Разом з «Oniks» ви завжди виглядатимете неперевершено.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: