Додано: 19 квітня 2023

Які вставки використовуються для прикрас? Знайомимося з деякими сережками з камінням

Стильний образ залежить від прикрас, що його доповнюють. Особливо привабливо виглядають різні сережки. Багато модниць у захваті від аксесуарів з камінням.

Подібні вставки додають блиску, підкреслюють вашу зовнішність. Вам тільки потрібно подумати, яке каміння найбільше до душі. Адже ювеліри використовують різні для декору і вони всі заслуговують на вашу увагу.

Які камені можуть використовуватись у сережках?Сережки з камінням Oniks

Відкривши ювелірний асортимент, ви будете приємно вражені величезною кількістю різних виробів. Кожен з них виглядає просто приголомшливо. Блиск каміння так і тішить очі.

Якщо говорити про вставки, які найчастіше використовуються, то можна звернути увагу на:

  • Діаманти. Це ювелірна класика, що ніколи не втратить актуальності. Більшість віддає перевагу прозорим вставкам. Вони підходять абсолютно всім. Окремо хочеться відзначити кольорові діаманти, які виглядають оригінальніше.

  • Сапфір. Цей благородний синій колір притягує захоплені погляди. Деякі навіть називають королівським.

  • Смарагд. Його насичений зелений колір дарує свіжість, піднімає настрій. Вам потрібно лише визначитися з відтінком. Одні люблять більш насичені, інші звертають увагу на спокійніші.

  • Рубін. Цей камінь асоціюється із пристрастю, вогнем. Пов'язано це із самим відтінком. Більшість шукає насичений червоний. Є й такі кому більше до душі пурпуровий чи рожевий. Вони не такі насичені, але також привабливі.

  • Топаз. Багато хто звертає увагу саме на блакитні відтінки. Вони досить ніжні. Важливо розуміти, що топази можуть бути інших кольорів: жовті, рожеві, золотисті.

  • Аметист. Ще один красивий напівдорогоцінний камінь. Він привертає увагу фіолетовим відтінком.

  • Цитрин. Якщо вам не вистачає сонця, цей камінь підніме настрій. Жовтий, золотистий, медовий – велика кількість відтінків вражає.Сережки з натуральним камінням Oniks

  • Перли. Їх теж можна вважати якоюсь класикою. Більшість обирають перлинки світлих тонів, хоча вони можуть бути темними. Якщо говорити про походження вставки, то практично всі вони культивовані, також є штучні. Що стосується натурального (дикого), це велика рідкість та вартість відповідна.

  • Фіаніт. Це штучна вставка, яка заслуговує на окрему увагу. Візуально ви не зможете визначити її походження. Часто вона імітує решту каміння. До того ж вражає велика кількість відтінків. Іноді натуральні вставки не мають таких кольорів.

Пам'ятайте, що є набагато більше каменів, якими інкрустують сережки. Ви можете вибрати будь-які.

Коли визначатиметеся зі вставками, можете запам'ятати кілька простих рекомендацій, щоб потім собі полегшити життя:

  • Як часто ви плануєте носити сережки? На кожен день підбирайте вироби з маленькими вставками, які не порушать правила дрес-коду. Якщо аксесуар призначається на вечір, таких обмежень немає.

  • Які камінці вам найбільше подобаються? Одні модниці шукають аксесуари, де використовуються лише діаманти чи сапфіри, інші звертають увагу на вироби із комбінацією різних вставок. Останні виглядають дуже красиво. Ювеліри виявляють максимум фантазії.

  • Не забувайте про особливості зовнішності. Камені повинні підкреслювати колір очей, волосся та шкіри. Особливо цей пункт стосується кольорових вставок. Щодо прозорих, вони вважаються універсальними.

Вибираючи сережки з камінням, ви зможете вдало доповнити будь-який образ. З підказками від «Oniks» ви залишитеся задоволені та завжди виглядатимете стильно.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: