Додано: 9 листопада 2023

Які ювелірні прикраси можна вважати класикою? Вдало поповнюємо свою скриньку

Образ вважається завершеним, якщо його доповнити ювелірними виробами. Вони дозволять розставити акценти, додати кольору. А ще це можливість продемонструвати свій бездоганний смак. Повсякденне або вечірнє вбрання виглядатимуть бездоганно.

Вам тільки потрібний привід і час, щоб поповнити свою скриньку. «Чорна П'ятниця» – це чудовий період, коли ви можете дозволити собі придбати гарні аксесуари, навіть найекстравагантніші. Але не варто забувати і про базові. Саме їх можна сміливо носити у будь-якій ситуації. А ще вони чудово поєднуються з рештою прикрас, створюючи стильні набори.

У ювелірній скриньці не завадить мати базові вироби, які приємно здивують навіть найвибагливіших модниць. Кожна з них залишиться задоволеною.

Які аксесуари можна вважати базовими?Класична прикраса Oniks

Постійне розширення ювелірного асортименту дозволяє зробити кожний образ стильним та красивим. Ваше головне завдання – добре подумати, що хочете. Якщо повернутися до базових прикрас, то можна виділити кілька виробів.

Сережки-гвоздики

Це ювелірна класика. В основі тут використовується один невеликий камінчик. Ідеально, коли це буде прозорий діамант. Бюджетнішим вважається фіаніт. Іноді тут можуть бути перлини.

Якщо ви хочете додати образу фарб, звертайте увагу на кольорові вставки. Що це за каміння, вирішувати вам. Важливо, щоб вони мали невеликі розміри.

Браслет ланцюжкового типу

Дуже стильний та універсальний виріб. Тут поєднується простота й естетизм. Вам потрібно лише визначитися з типом плетіння. «Якірне», «Нонна», «Лав», «Ромб» або «Снейк» вважаються досить популярними. Зрозуміло, що є інші варіанти, які теж виглядають максимально красиво.

Представлені браслети можна носити на самоті та це буде виглядати дуже красиво. Також ви можете доповнити їх підвісками, щоб додати ексклюзивності.

Каблучка з розсипом каміння

Це ще одна класика, яка ніколи не залишить своїх лідерських позицій. Для інкрустації використовують дрібні вставки однакового розміру. Найчастіше це прозорі діаманти чи бюджетні фіаніти. Більш оригінально виглядають кольорові вставки. Вони можуть чергуватись з прозорими або тут будуть лише райдужні камінці.

Тенісний браслет

Така прикраса виглядає максимально елегантно та ніжно. По всьому обідку використовуються дрібні камінці однакового розміру. Найчастіше для цього використовують прозорі діаманти. Також ви можете знайти прикраси із кольоровими вставками. Вони можуть чергуватись з прозорими або стати основою.

Сережки-протяжки

Подібні вироби чудово вписуються у різні образи. Ви можете носити їх щодня або доповнити ними вечірню сукню. Все залежить від оформлення сережок. Для щоденного носіння краще віддавати перевагу аксесуарам без надмірностей. Якщо тут і буде декоративний елемент, він повинен бути невеликих розмірів.

Також ви можете звернути увагу на такі моделі, де є великі вставки або різні фігурки. Вони привертають до себе увагу і хитаються від найменшого руху голови.

Універсальний ланцюжокКласичні прикраси Oniks

Ще один виріб, який можна носити самостійно або в комплекті з кулоном, хрестиком. Сам ланцюжок повинен мати таку вагу, щоб витримувати все навантаження. До того ж він повинен мати дуже простий дизайн, щоб не відволікати від основного виробу.

Намагайтеся віддавати перевагу простому і водночас надійному плетінню. Ювеліри виявляють максимум фантазії та пропонують величезну кількість різних варіантів.

Акуратна підвіска

Вона знайде своє місце у будь-якому образі. Найкраще віддавати перевагу виробам у геометричному стилі, які не мають нічого зайвого у дизайні. Також можете віддати перевагу кулону, який складається тільки з одного камінчика. Він може бути прозорим чи кольоровим.

Сережки-кільця 

Залежно від дизайну вони підходять на кожен день або виключно на вечір. Для щоденного носіння вибирайте невеликі аксесуари без зайвих деталей. На вечір можете собі дозволити оригінальніші.

Каблучка з великим елементом

Для довершення вечірнього образу можна використовувати саме такі вироби. Більшість вибирає аксесуари з великою вставкою. Що це буде за камінь та якого кольору, вирішувати лише вам.

Також ви можете звернути увагу на речі з різними завитками чи фігурками. Все це виглядає оригінально.

Як бачите, в ювелірному асортименті знайдеться безліч різних прикрас, які успішно доповнять скриньку. Ви зможете створити бездоганний образ, а «Oniks» у цьому допоможе.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: