Додано: 12 квітня 2023

Яке плетіння мають браслети? Вивчаємо найпоширеніші варіанти

Ювелірні прикраси на руку вражають своїм різноманіттям. Вони чудово вписуються у різні образи. До того ж можна сказати про їхню універсальність. Адже браслети можна носити в гордій самоті або у поєднанні з підвіскою. Як вам буде завгодно.

Тепер тільки залишається визначитися з типом плетіння. Кожне з них має свої особливості, а вам потрібно створити максимально стильний образ.

На які варіанти звернути увагу?Ланцюжний браслет Oniks

Відкриваючи ювелірний каталог, ви будете приємно вражені представленим різноманіттям. Браслети мають різне плетіння, і кожне з них навіть може не повторюватися. Адже ювелірам відомо приблизно 50 (а може, навіть і більше) способів. Це дає вам можливість підібрати найкрасивіший аксесуар.

Якщо розбиратися більш детально в типах плетіння, можна виділити найпопулярніші варіанти:

  • "Якірне". Воно візуально нагадує ланцюг якоря. Складається з овальних ланок, які розташовуються перпендикулярно. Все просто та лаконічно. Таке плетіння вважається універсальним, оскільки подобається чоловікам та жінкам.

  • "Панцирне". На відміну від попереднього варіанта тут ланки знаходяться в одній площині. Вони малих розмірів. До того ж сам ланцюжок буде досить міцним.

  • "Нонна". Цей варіант виглядає максимально ажурно. Невеликі ланки знаходяться усередині великих.

  • "Ромб". Тут ланки мають форму ромба, тому і така назва. Вони знаходяться всередині один одного. Залежно від кількості самих елементів плетіння може бути одинарним, подвійним чи потрійним.

  • "Лав". Тут ланки мають форму сердечок. Виглядає це дуже повітряно та елегантно. Дівчата у захваті від такого браслета.

  • "Фігаро" або "Картьє". Тут чергуються прості та довгасті елементи. Який буде порядок, це залежить від фантазії ювеліра. Якщо говорити про найпопулярніші, то 2 або 3 звичайні, а далі 1 довгастий.

  • "Снейк". Тут ланки прилягають одна до одної максимально щільно, утворюючи гладку поверхню. Це візуально нагадує луску змії.Ланцюжний браслет на руку Oniks

  • "Сінгапур". Подібне плетіння відразу виділяється на тлі всіх інших. Адже тут усі елементи закручуються спіраллю. Це виглядає максимально ніжно.

Важливо розуміти, що тут були перераховані далеко не всі наявні варіанти плетіння. Їх набагато більше.

Окремо хочеться сказати ще про фантазійні варіанти. За основу тут береться класичне плетіння, а далі ювеліри додають нові елементи чи створюють незвичайні форми.

Як підібрати для себе прикрасу?

Як бачите, оформлення браслетів просто вражає. Тепер вам залишається виділити час, щоб з ним ознайомитися. Щоб трохи спростити життя під час пошуку, можете запам'ятати кілька рекомендацій:

  • Подумайте, як часто збираєтесь носити браслет. На кожен день підбирайте досить універсальні прикраси, які мають міцне плетіння. Якщо хочете доповнити вечірній образ, можете звертати увагу на різні аксесуари.

  • Ви збираєтеся носити лише сам браслет або доповните його підвіскою? Якщо в образі буде присутній лише цей виріб, то плетіння може бути будь-яким. Плануєте додати підвіску, тоді сама основа має бути універсальною і не сильно привертати до себе увагу.

Продумавши основні моменти, вам вдасться підібрати гарну прикрасу, а може й не одну. Разом з «Oniks» ви зможете вдало доповнити будь-який образ та демонструвати бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: