Додано: 30 листопада 2021

Яке покриття можуть мати срібні прикраси?

Ювелірний асортимент вражає неймовірною кількістю прикрас. Серед них особливою популярністю користуються срібні речі. Вони підходять для будь-яких образів і стануть їх родзинкою.

Ювеліри зуміли наголосити на багатогранності срібних речей. Завдяки цьому в асортименті знайдеться багато прикрас з різним покриттям. Це дає змогу вигідно поповнити свою колекцію.

Які можна знайти прикраси?

Яке покриття можуть мати срібні прикраси фото

Родіювання

Срібні речі так і притягуватимуть до себе своїм блиском. Адже дорогоцінний метал так не блищить, а родій йому це забезпечить. Гарний колір буде збережено на довгі роки. Глянцева поверхня дуже приємна на дотик.

Чорніння

Потемніння на сріблі одразу сприймаються як негатив. Але є виняток – чорніння стає гарним доповненням до аксесуара. Таке покриття одразу додає «віку» прикрасам і здається, що вони старовинні та коштують досить дорого.

Чорнінням може бути покрита як вся поверхня, так і окремі прикраси. Останні виглядають оригінальніше.

Позолота

Срібний виріб покривають тонким шаром золота. Як результат, зовні не можна відрізнити від золотих речей. Вартість буде набагато нижчою.

Як і у випадку з чорнінням, поверхня може бути покрита повністю або частково. У всіх цих варіаціях аксесуари виглядатимуть чудово.

Оксидування

Яке покриття можуть мати срібні прикраси фото 2

Тут теж йдеться про потемніння срібла. Тільки на відміну від чорніння тут є свої відмінності. Наприклад, тут знадобиться лише сірка. Якщо говорити про плівку покриття, вона досить тонка і її набагато простіше пошкодити.

Кожен із варіантів покриття виглядає красиво і додає прикрасам особливих ноток. Вам потрібно добре подумати, що з представленого асортименту найбільше вразило. Наприклад, аксесуари з родіюванням виглядають лаконічно та привабливо. Щодо виробів, де є потемніння, у них криється певна загадка.

Коли купуватимете вироби з покриттям, поставтеся до цього максимально уважно. Покриття має бути рівномірним та якісним. До того ж такі речі вимагають дбайливішого ставлення до себе. Їх потрібно акуратно чистити та періодично відновлювати покриття.

Дотримуючись простих рекомендацій і намалювавши у своїй голові картинку, чого хочете, разом із «Онікс» втілите усі побажання у реальність. Кожен образ буде гарно доповнений.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: