Додано: 25 жовтня 2023

Який буває браслет з емаллю? Підбираємо стильний та красивий виріб

Серед усього ювелірного різноманіття прикраси на руку мають найбільший попит. Вони зможуть вдало підкреслити як повсякденний, так і вечірній образ. До того ж ви можете додати наряду фарб.

І зараз йдеться не тільки про аксесуари з камінням, браслет з емаллю стане відмінною заміною. Він сподобається навіть найвибагливішим модницям. Такі вироби виглядають досить оригінально та зможуть продемонструвати ваш бездоганний смак.

Що варто знати про представлені прикраси?Браслет з емаллю Oniks

Такі браслети вже тривалий час перебувають на піку популярності та зовсім не збираються здавати позиції. Важливо розуміти, що ювелірна емаль використовувалася для декору ще за давніх часів. Вона була присутня на різних речах, у тому числі і на різноманітних прикрасах. Це чудовий варіант для декору.

Якщо розбиратися більш детально в тому, що таке ювелірна емаль, то це легкоплавке скло. Його наносять на дорогоцінні метали. Це виглядає досить красиво. А ще яскраво. Ювеліри постійно експериментують із відтінками. Вони бувають різними та привертають до себе увагу.

Це досить складний процес, який вимагає від ювеліра максимальної кропіткості. А ось результат вас потішить. Ви зможете із задоволенням носити такий браслет хоч щодня. Тільки не забувайте дотримуватись елементарних правил користування, щоб випадково не пошкодити поверхню аксесуара.

На які прикраси звернути увагу?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, тому у вас не виникне проблем з придбанням браслета. Відразу хочеться відзначити, що такі вироби не виглядають надто дитячими. Майстри подбали про окремі колекції.

Серед усього різноманіття можна виділити кілька найпопулярніших моделей:

  • Досить просто, але красиво виглядає браслет, де є тільки одна фігурка. Саме вона вкрита емаллю. Що стосується розмірів, то цей елемент може бути маленьким або більшим. Все залежить від ваших побажань.

  • Окремо хочеться відзначити вироби, де є відразу кілька фігурок. Вони можуть бути однаковими чи різними. За розмірами вони невеликі. Що стосується відтінків, то він може бути один або тут є відразу кілька кольорів.

  • Максимально оригінально виглядають аксесуари з великими та масивними фігурками. Тут ювелірна емаль підкреслює лише деякі елементи, щоб ще більше не обтяжувати браслет.Браслети з емаллю Oniks

Важливо розуміти, що лише цими виробами асортимент не обмежується. Вам потрібно уважно з усім ознайомитись, щоб потім вдалося прийняти правильне рішення та вдало доповнити свою скриньку.

Під час вибору прикрас не завадить запам'ятати кілька простих рекомендацій, щоб потім не жалкувати про ухвалене рішення:

  • Як часто збираєтесь носити браслет? Для повсякденного носіння вибирайте вироби без надмірностей. Вони повинні гармоніювати з усіма вбраннями та іншими деталями в образі. Особливо будьте уважними, коли потрібно дотримуватись правил дрес-коду. Що стосується прикрас для особливих подій, то вже орієнтуйтеся на свої уподобання.

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Вибір між золотом та сріблом. Також в оформленні можуть бути каучук, шкіра або шовк. А ще тут може бути каміння, правда невелика кількість.

Продумавши елементарні тонкощі, ви набагато швидше розберетеся у представленому асортименті. Це дозволить оригінально доповнити образ та почуватися максимально стильно, а «Oniks» у цьому допоможе.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: