Додано: 12 серпня 2021

Який замок може мати браслет? Дізнаємося про найпоширеніші варіанти

Прикраси на руку так і привертають увагу до жіночих рук. Вони підкреслюють елегантність і ніжність. А ще за допомогою аксесуарів продемонструєте бездоганний смак.d28953ff3320475134399ca4720c4109.jpg

Тепер тільки залишилося підібрати виріб, який буде вам подобатися і з задоволенням будете його носити. Дуже багато покупців при виборі приділяють увагу зовнішній складовій, що вельми важливо. А ще не забудьте про застібку, якщо не хочете через деякий час загубити улюблений браслет.

Які бувають різновиди замків?

Шпрінгельний

Цей механізм складається з полого кільця, де знаходиться сама пружинна застібка. Замок досить легкий, тому його без проблем можна використовувати на невагомих браслетах.

Якщо говорити про недоліки, то з часом пружина може лопнути. Це означає, що такі браслети краще носити зрідка, що значно подовжить термін служби механізму. А ще деякі користувачі відзначають, що їм складно самостійно застебнути браслет.

f736e0ac45eb22233d561c5771ada2be.jpgКарабін

Один з найпопулярніших варіантів, який хвалиться своєю надійністю і якістю. Уже з назви механізму можна відзначити його схожість з класичним карабіном. Застібка складається з петлі, де одну сторону замінили скобою, що рухається. Для її відкриття віджимається підпружинена засувка. Це вберігає від того, що браслет розстібнеться.

Такі замки ставлять як на тонкі, так і на товсті аксесуари. Вони без проблем витримують вагу. Але це зовсім не означає, що застібки не ламаються. При необережних рухах може відбутися невелика деформація, тому дотримуйтеся правил користування.

Коробка

Така застібка максимально непомітна. Вона складається з двох частин: одна порожня всередині, куди вставляється засувка з декількома зазубринами на кінцях. Браслет буде надійно закріплений і не загубиться.

Варто зазначити, що такий замок зустрічається набагато рідше, ніж попередні. Як правило, його використовують для браслетів з химерним дизайном. Звісно вони не підходять для повсякденного носіння.

Гачок

Все максимально просто та зрозуміло. Гачок без проблем протягується в петлю. Як правило, таку застібку використовують для шкіряних виробів.e3b4f283e32646b869849a98192f04c3.jpg

Без замка

Такі браслети можуть бути замкнутими або напівзамкнутими. Вам потрібно просто протягнути руку і все.

Кожен з представлених варіантів має свої особливості. Коли будете підбирати браслет, вирішіть з деякими тонкощами:

  • збираєтеся носити прикрасу постійно або тільки в особливих випадках;

  • в разі необхідності буде можливість когось попросити, щоб допомогли застебнути аксесуар;

  • яке оформлення виробів найбільше подобається.

З огляду на прості рекомендації, розібратися у величезному ювелірному асортименті буде набагато простіше. З «Онікс» зробите образ максимально завершеним і стильним.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: