Камені крові, пристрасті і вогню: гранат і рубін
Додано: 25 липня 2017

Камені крові, пристрасті і вогню: гранат і рубін


Гранат

 

Гранат (піроп) - це магічний камінь. Його вважають каменем влади. Він підсилює магнетизм і привабливість свого володаря, допомагаючи йому залишатися в центрі уваги. Також гранат - символ вічного кохання і невичерпної пристрасті. Він приносить своєму власникові удачу, успіх і натхнення, допомагає справлятися з труднощами, які виникають на його життєвому шляху. Гранат покращує настрій і зміцнює силу духу, надаючи впевненості в собі.

 

Що стосовно впливу граната на організм свого володаря, то це - камінь крові. Він благотворно впливає на кровообіг, на серце і судини. Воїни носили цей камінь, вважаючи, що він оберігає їх від поранень і каліцтв. Крім того, він допомагає зупиняти кровотечу. Також гранат добре впливає на дихальну систему, зокрема на легені. На нервову систему свого володаря він діє збудливим чином, заряджає його енергією, бадьорістю і життєвою силою.


Колекція: прикраси з гранатом

Золотые серьги с пиропом (гранатом)Золотые серьги с пиропом (гранатом)

Золоті сережки з піропом (гранатом)



Рубін

 

Рубін - це царський камінь. Він здавна був знаком могутності і влади. Корони і персні правителів були прикрашені цим рідкісним дорогоцінним каменем. Він з давніх часів символізував лідерство, хоробрість і силу. Це камінь вогненної стихії. Рубін має неймовірно потужну енергетику. Він дарує своєму власникові енергію і зміцнює силу духу, захищає його від недоброзичливців і злих сил. Цікавими є факти про назву рубіна. «Король дорогоцінних каменів» — саме так перекладається його назва з санскриту. Також його іноді називають «кривавим алмазом». Рубін - це «покровитель» закоханих. Він здатний викликати почуття і приносить в стосунки пристрасть.

 

Рубін, який має лікувальні властивості, дуже добре впливає на здоров'я свого володаря. Нормалізує артеріальний тиск, допомагає при серцевих захворюваннях і високій температурі, активізує імунну та нервову систему, здатний загоювати рани, сприяючи більш швидкій регенерації тканин.

 

За давнім повір'ям, рубін - камінь, який лікує від усіх хвороб і навіть дарує безсмертя. Це пов'язано з однією легендою, в якій йдеться про міфічне чудовисько Вуівре, короля змій. Він мав вигляд величезного літаючого змія, на голові якого замість ока виблискував вогненно-червоний рубін. Цей камінь був здатний зцілювати від всіх хвороб і приносити казкове багатство.


Золотые серьги с бриллиантами и рубинамиЗолотые серьги с бриллиантами и рубинами

Золоті сережки з діамантами та рубінами





Що розповість про свого володаря камінь червоного кольору?
Психологічна характеристика



1. Завжди в центрі уваги

Камені червоного кольору, безумовно, притягують до себе погляди всіх оточуючих. Тому прикраси саме з червоними каменями вибирають найчастіше демонстративні особистості, які хочуть будь-яким способом виділитися на тлі інших і привернути до себе загальну увагу. Це каміння активних, яскравих, впевнених в собі людей.

20150827_171851864569.jpg



2. Природжені лідери

Вибір таких каменів властивий сміливим, азартних людям, тим, які хочуть «все і відразу». Терпіння і вміння чекати - це не про них. Їм властиве прагнення до влади і домінування. Все повинно бути так, як вони хочуть і ніяк інакше.

У любителів червоного дуже добре розвинені лідерські якості, вони вміють і люблять керувати іншими (не дарма червоний - це колір, який найчастіше вибирали для себе правителі), часто користуються великим авторитетом в колективі, але не рідко цей авторитет тримається не на почутті щирої поваги , а на почутті страху.

 

liderstvo_4.jpg



3. «Перемога будь-якою ціною»

У конфліктах вони схильні вибирати стратегію боротьби і конкуренції. Затяті любителі перемагати. Співпраця і компроміс - це однозначно не про них. Вони в будь-який момент готові почати війну. І в цій боротьбі вони будуть швидше йти по трупах, ніж піднімуть білий прапор. Схильні до помсти, але лише в тому випадку, якщо були зачеплені їх інтереси або підірвані плани в досягненні мети. Любителі червоного кольору схильні «віддавати перевагу» пострілу в упор, а не в спину. Вони досить прямолінійні і відверті, особливо в оцінці інших людей, у чому можуть іноді «перегнути палицю», перейшовши на грубість і агресію.


23271_168361_5cd383ccfa.jpg



4. «Мета виправдовує засоби»

Люди, які віддають перевагу червоному, також дуже цілеспрямовані і напористі. Вони схильні йти до досягнення своєї мети будь-якими шляхами, навіть якщо при цьому будуть зачеплені або навіть зруйновані інтереси і цілі інших людей. Також їм властива впертість. Вони люблять доводити свою правоту і майстерно володіють майстерністю переконання.


Screenshot_15-805x452.png



5. Прагнення до нового

Вони товариські, емоційні, енергійні і часто імпульсивні. Постійно перебувають у русі і ненавидять рутину. Їх дуже складно назвати консерваторами, вони кожен день прагнуть до чогось нового, завжди перебувають в пошуках незвіданих емоцій і відчуттів. І в тому випадку, якщо вони не знаходять цього в навколишньому світі, вони будуть створювати свій світ самі. За своїми правилами і законами. Вони не згодні приймати як належне те, що їх не влаштовує. Вони самі змінюють обставини і людей, підлаштовуючи їх під себе.


20400876_143628072886366_140513812_n.png



6.  Немає нічого неможливого

У них висока (часто завищена) самооцінка. Вони схильні переоцінювати власні сили і свою особистість в цілому. Знаючи, що вони гідні кращого, такі люди ставлять занадто високу планку. Їх бажання і вимоги - на найвищому рівні. Вони не згодні на «синицю в руках», їм потрібен птах побільше. І вони будуть робити все можливе і неможливе, щоб досягти потрібного їм результату. Бажання жити на повну, отримувати все, що хочеш на максимум і прагнення бути кращим у всьому - це те, що дійсно рухає людьми, які віддають перевагу червоному кольору.

Fantasy__039453_.jpg




Ласкаво просимо

Виберіть валюту: