Камені весни, здоров'я і життя: малахіт, смарагд і хризоліт
Додано: 26 липня 2017

Камені весни, здоров'я і життя: малахіт, смарагд і хризоліт


Малахіт


Його вважають каменем здоров'я. Він наповнює свого власника життєвою силою і служить справжнім оберегом від усіх недуг, від пристріту і негативного впливу. Малахіт охороняє здоров'я тіла і душі свого господаря, при цьому створюючи цілісну гармонію емоційного і фізичного. Він дарує своєму власникові мудрість, допомагає тверезо осмислити свої вчинки і дії і вибрати правильний шлях у житті.


Малахіт приймає всі енергетичні атаки недоброзичливців свого володаря на себе, поглинає негатив, дбайливо оберігаючи господаря від усього злого і допомагає йому очистити розум, відпустити тривожні думки і налаштуватися на позитивний лад. Він знижує емоційне напруження, розслаблює, знімає стрес і втому.


Малахіт вважають мало не панацеєю від усіх хвороб. Цей камінь допомагає при ревматизмі, зубному і головному болю, при отруєнні, серцевих захворюваннях і захворюваннях дихальної системи, сприяє регенерації тканин. До того ж він благотворно впливає на нервову систему людини, заспокоюючи її.


Як можна помітити, малахіт не дарма прозвали саме каменем здоров'я. Складно переоцінити його лікувальні властивості. І це дійсно так, адже натуральні камені щедро наділені силою землі і, володіючи неймовірно потужною енергетикою, служать вірним оберегом для свого володаря.


Серебряный браслет с им. малахита и фианитамиСеребряный браслет с им. малахита и фианитами

Срібний браслет з ім. малахіта і фіанітами



Смарагд


Смарагд здавна вважають каменем мудрості і надії. Також він привертає в життя свого господаря багатство і успіх.


Він вважається талісманом для матерів. Вагітні жінки носили амулети зі смарагду для того, щоб їх дитина з'явилася на світ здоровою. Після: камінчик смарагду клали в колиску новонародженого. Вважалося, що він служить потужним оберегом для малюка, охороняючи його від поганих поглядів і злих сил.


Смарагд не дарма називають каменем мудрості. Він дарує своєму власникові творчий підйом, натхнення, покращує пам'ять, допомагає зосередитися, налаштуватися на роботу, при цьому не перевантажуючи його, а навпаки: зберігає емоційну і психологічну рівновагу людини, заспокоює її, знімає напругу з очей, втамовує головний біль, оберігає від стресів і депресій.


Смарагд - це дуже сильний камінь, який сприяє зміцненню здоров'я і довголіття свого володаря. Він - хороший антисептик, який бореться з різними інфекціями і запаленнями, допомагає знизити температуру, майстерно справляється з болями в серці і захворюваннями крові і печінки, знижує артеріальний тиск, заспокійливим чином діє на нервову систему, запобігаючи її перенапруженню, служить відмінним помічником при кашлі і безсонні .


Колекція: прикраси зі смарагдами

Золотое кольцо с бриллиантами и изумрудамиЗолотое кольцо с бриллиантами и изумрудами

Золота каблучка з діамантами та смарагдами



Хризоліт


Як Ви могли помітити, камені зеленого кольору - справжні лікарі. Цілителі і душі, і тіла. Хризоліт (или перидот) також володіє лікувальними властивостями і великою природною силою.


Він - один з кращих фільтрів енергетичних структур людини. Хризоліт поглинає і нейтралізує негатив, з яким ми, на жаль, щодня стикаємося, відганяє погані думки, знімає тривожність і напругу, допомагає позбутися від шкідливих звичок і різних видів залежності.


Цей камінь позитивно впливає як на фізичний, так і на психоемоційний стан свого володаря. Хризоліт приводить в норму роботу ендокринної та серцево-судинної системи, позитивно впливає на нирки і шлунково-кишковий тракт. Його дуже часто використовують в своїх обрядах цілителі і маги. Він служить також для підвищення лібідо і володіє загальним тонізуючим ефектом.


Золотые серьги "Кольца" с бриллиантами и хризолитамиЗолотые серьги "Кольца" с бриллиантами и хризолитами

Золоті сережки "Кільця" з діамантами і хризолітами




Яку характеристику психологи дають людині, яка вибирає камені зеленого кольору?


emerald.jpg


1. Спілкування з людьми

Люди, які віддають перевагу зеленому кольору, часто впевнені в собі, врівноважені і «холоднокровні». При цьому вони досить товариські, легко вступають в контакт з оточуючими, виявляють до них турботу, щедрість, доброту і увагу. А також люблять отримувати це і в свій бік. Навіть особистості, які є інтровертами, що не уникають спілкування з людьми, ставляться до інших досить тепло і доброзичливо, але і не сумують, перебуваючи деякий час наодинці з собою. Вони люблять «повчати» і роздавати поради, адже думають, що лише «з їх дзвіниці видно правду». Але, як це не дивно, вони і самі часто дуже залежні від чужої думки (що іноді впливає на їх самооцінку) і постійно потребують схвалення.


1439624383_vetton_ru_-1920x1200_793.jpg



2. «Сім раз відміряй, один раз відріж"

Любителі зеленого кольору відрізняються добротою і щирістю, вони не хочуть зайвий раз встрявати в конфлікти, надають перевагу спокійному, розміреному, мирному життю і досить консервативні. Якщо умови життя, роботи або відносин для них є комфортними, вони в більшості випадків не стануть виходити з цієї зони комфорту. Головне для них - стабільність. Вони більше розважливі і обережні, ніж азартні, не схильні ризикувати і «ходити по лезу ножа», навіть якщо на кону стоїть великий успіх.


998447cc.jpg



3. Інтелект та винахідливість

Також люди, які віддають перевагу зеленому, мають рухливий розум і лабільне, нестандартне мислення, вони з легкістю сприймають і засвоюють нову інформацію і самі є відмінними генераторами ідей.


бизнес-идея.png



4. Самореалізація та покликання

Це - дуже важливо для людей, які полюбляють зелений колір. Їм життєво необхідно знати, що вони комусь потрібні і корисні. Вони хочуть, щоб їх приймали і любили такими, які вони є, але при цьому не рідко можуть підлаштовуватися під обставини, жертвуючи деякими своїми інтересами або під авторитетних для них людей, щоб заслужити їхню повагу і домогтися свого «місця під сонцем». Але при цьому їх не варто вважати слабохарактерними. Вони досить уперті. Якщо їм дійсно є що відстоювати, то вони будуть стояти на своєму, але лише до того моменту, поки на кону не стануть їх відносини з людьми.


Ant-Motivation.jpg



5. Хороші відносини - понад усе

Ці особистості рідко схильні до егоїзму. При виборі «принципи VS хороші взаємини», вони швидше за все оберуть другий варіант. У цьому випадку їм простіше знайти компромісний варіант або поступитися п'єдесталом переможця іншому, ніж «принести в жертву» близьких або друзів заради досягнення своєї мети. Для них дуже важлива сім'я і дружба. Це одні з основних цінностей любителів зеленого.


girl_feeds_the_hedgehog_maly_ladowe_jez_1280x800_hd-wallpaper-1204591.jpg


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: