Додано: 17 липня 2023

Незвичайні сережки з емаллю: що варто знати про такі вироби?

Кожна модниця хоче виглядати оригінально та привабливо. І тому вони свій образ доповнюють різними ювелірними прикрасами. Особливо приваблюють аксесуари з різними вставками. Вони додають фарб, розставляють акценти та просто підкреслюють вашу красу.

Але каміння у виробах – не єдиний варіант, щоб зробити вбрання більш красивим. Вишукані сережки з емаллю вважаються чудовим вибором, якщо ви хочете зробити свій образ неповторним та красивим.

Що це за такі прикраси?Сережки з емаллю Oniks

Ось уже тисячі років подібні вироби поповнюють шкатулки модниць у всьому світі. Нині вони теж не втратили своєї популярності та продовжують займати лідерські позиції.

Якщо розбиратися більш детально в тому, що таке ювелірна емаль, то це легкоплавке скло. Його акуратним шаром наносять на дорогоцінний метал.

У сплаві можуть бути різні добавки, які відповідають за колір. Це дає можливість ювелірам експериментувати із кольоровою гамою. Ви будете раді такій кількості різних відтінків і навіть складно зупинити свій вибір тільки на одному кольорі.

Якщо розбиратися в усіх техніках, можна виділити кілька різновидів:

  • Прозора емаль. Такий декоративний шар відіграє більш захисну функцію дорогоцінного металу. Тепер йому не страшні різні пошкодження. До того ж ще більше підкреслюється краса металу.

  • Непрозора чи глуха. Більшість користувачів підбирає саме такі сережки у свою скриньку. Ви не можете побачити сам дорогоцінний метал. Ви лише бачите відтінок емалі. Він може бути насиченим або більш нейтральним. Це все залежить від ваших побажань та уподобань.

З величезного ювелірного асортименту ви можете вибрати пару, яка радуватиме довгі роки.

Які переваги має ювелірна емаль?

Попри таку популярність, не всі модниці вирішують вибрати для себе подібні сережки. Вони більше звертають увагу на різні аксесуари з камінням. Але це не зовсім правильне рішення.

Якщо говорити про позитивні моменти ювелірної емалі, то можна виділити такі тонкощі:

  • Таке покриття є максимально безпечним. Ви без проблем можете підбирати таку прикрасу навіть дітям. На відміну від камінчиків ювелірну емаль не можна відірвати.

  • Не варто забувати про величезну кількість різноманітних відтінків. Ювеліри постійно експериментують із кольоровою гамою, щоб можна було зробити виріб максимально оригінальним та стильним. Не всі камені можуть похвалитися таким достатком відтінків.

  • Хоча сережки і здаються тендітними, вони надовго збережуть свій бездоганний вигляд. Ви із задоволенням носитимете різні аксесуари. Головне, не забувайте дотримуватись елементарних правил користування, щоб покупка максимально радувала.Срібні сережки з емаллю Oniks

  • Прикраси із ювелірною емаллю ідеально підходять для різних образів. Вони не лише доповнять повсякденне вбрання. Вечірні сукні теж заграють інакше. Вам тільки залишається уважно ознайомитись із каталогом.

Як бачите, ювелірна емаль має багато переваг. Ви не пошкодуєте про те, що підібрали собі стильні прикраси.

Як правильно вибрати сережки?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дає можливість успішно поповнити скриньку. Вам не завадить заздалегідь скласти список із деякими важливими критеріями вибору:

  • Для кого вибираєте сережки? Дівчаткам потрібні одні вироби, а дівчатам та жінкам зовсім інші. Кожній має бути максимально зручною.

  • Як часто збираєтеся носити аксесуари? На кожен день намагаються вибирати універсальні та зручні сережки. Вони повинні гармоніювати з більшістю вбрання. Щодо вечірніх, то тут уже дійте на свій розсуд. Важлива умова – не забувайте про свій комфорт.

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Основний вибір між золотом та сріблом. Кожен із них виглядає максимально красиво.

  • В оформленні буде присутня лише ювелірна емаль чи їй компанію складуть вставки? Камені чудово доповнюють та відтіняють її. Найчастіше ювеліри використовують розсип дрібних прозорих вставок. Це можуть бути фіаніти чи діаманти.

Якщо ви заздалегідь визначитеся з цими тонкощами, без проблем зможете вдало поповнити ювелірну скриньку.

За допомогою "Oniks" підберете стильні сережки з емаллю, які стануть чудовим доповненням будь-якого образу. Ви завжди виглядатимете чудово.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: