Додано: 20 жовтня 2017

"Онікс" порадує вас на Ювелір Експо Україна 2017

"Ювелір Експо Україна" - головна міжнародна виставка ювелірних виробів і центральна подія для всіх представників ювелірного ринку. Виставка проходить двічі на рік і збирає кращих представників ювелірної галузі з усієї України та інших країн.


ЮвелирЭкспо


Виставка дає можливість ознайомитися з основними тенденціями ювелірної справи, а також придбати різноманітні прикраси, що представляють відомі компанії та приватні майстри-ювеліри. 


"Онікс", як і в попередні роки, буде брати участь в Ювелір Експо і знайомити відвідувачів з кращими своїми прикрасами. 
Щоб нічого не прогавити, нижче виставляємо графік роботи виставки. Місце проведення  ВЦ “КиївЕкспоПлаза”.

Графік роботи:


График работы выставки


Зверніть увагу, що вхід відвідувачів припиняється за півгодини до закінчення роботи виставок. Приходьте раніше, щоб встигнути побачити, як можна більше, тому що подивитися дійсно є на що. Ми впевнені, що вам сподобаються прикраси, які ми представимо на виставці. 




Кольцо с сапфирами и дементоидами Кольцо с агатом и бриллиантами Кольцо с топазом "Лондон голубой" сапфирами и бриллиантами     
  


Крім безпосередньо виставки, вас чекає насичена програма з конференціями, семінарами і презентаціями, а також іншими заходами, які будуть цікаві, як фахівцям ювелірної справи, так і відвідувачам.  Ми впевнені, що Вас зацікавить конкурс “Краща ювелірна прикраса року” і його результати.
 
Якщо вам цікаві ювелірні вироби, новинки, тенденції, красиві і оригінальні прикраси — приходьте і насолоджуйтеся атмосферою "Ювелір Експо Україна".
А ми в свою чергу постараємося здивувати вас і порадувати.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: