Пірсинг не тільки для тінейджерів
Додано: 14 січня 2016

Пірсинг не тільки для тінейджерів

   Пірсинг   вже давно не можна сприймати як заколот і бунт тінейджерів. Дівчата   постарше точно так само не проти прикрасити своє тіло додатковими сережками.   Наприклад на останнім Fashion Week   в Лондоні і Парижі стало хітом мати в вусі не одну сережку а цілий ряд маленьких Пусети.

 < span style=""font-family: Georgia, serif; font-size: 14pt;""> 

           Але не тільки на вулицях світових столицях моди був помітний великий інтерес до пірсингу. Майже на всіх показах він був яскравим акцентом в колекціях, адже   краса полягає в дрібницях, - твердять дизайнери.

                

 Givenchy AW15/16                       Givenchy AW15/16  

      
 

   balenciaga AW15/16    
 

     Хоча пірсинг був відомий   багато століть тому     - Зараз він переживає нову хвилю своєї популярності. Сьогодні існує великий вибір сережок для пірсингу. Найбільш популярні це   банані (сережки для пірсингу пупка). Вони можуть бути маленькими, непомітними під одягом   і великими з різними декоративними елементами. Банані - це чудова мотивація   для заняття спортом. Пірсингом також можна прикрашати ніс, брова, губу і інші частини тіла.
   Пірсинг - це ціле мистецтво і відмінний спосіб проявити свою індивідуальність, і на відміну від татуювань, при будь-якому бажанні   від нього можна позбутися.

         < span style=""font-family: Georgia, serif; font-size: 14pt;"">          < span style=""font-family: Georgia, serif; font-size: 14pt;"">
                                                      
                                

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: