Додано: 12 вересня 2023

Чому браслет з фіанітами такий популярний? Доповнюємо свою скриньку стильним аксесуаром

Без ювелірних прикрас неможливо уявити жодного жіночого образу. Вони додають ніжності та елегантності. Особливо цінуються аксесуари із діамантами, які вважаються класикою. Таких виробів хочеться мати якнайбільше, але не завжди реально.

При цьому не варто засмучуватися, оскільки можна знайти гідну заміну та браслет з фіанітами може стати альтернативою. Ці прикраси ви можете носити щодня або доповнювати ними вечірнє вбрання. Вам лише необхідно підібрати собі зручний варіант.

Яку інформацію варто знати про прикрасу?Золотий браслет з фіанітом Oniks

Головна особливість таких виробів полягає у самому камені. Це штучні вставки, які за досить короткий період набули популярності.

Якщо детальніше розбиратися у всіх особливостях каміння, можна виділити кілька особливостей:

  • Візуально фіаніти нічим не відрізняються від дорогоцінного каміння. Прозорі часто плутають із діамантами. Якщо йдеться про кольорові, то вони можуть замінити інші вставки. Візуально ви їх не відрізните.

  • Фіаніти славляться своєю величезною гамою кольорів. Більшість вибирає прозорі, але не варто забувати про кольорові. Їх представлено стільки, що просто очі розбігаються.

  • Штучне каміння чудово може поєднуватися з натуральним. Вони вдало підкреслюють один одного.

Як бачите, такі вставки стануть чудовим доповненням будь-якої прикраси. Тепер ви можете спокійно вибирати їх.

На які вироби звернути увагу?

Ювеліри постійно розширюють каталоги та це дозволяє підібрати стильні браслети з фіанітами. Якщо детальніше розбиратися в цьому різноманітті, можна виділити кілька стильних прикрас.

Аксесуар з одним невеликим каменем

Такий браслет підходить любителям мінімалізму. Найчастіше такий камінь прикрашає невелику фігурку. Він додає блиску, але при цьому не привертає до себе особливу увагу.

Розсип дрібних камінців на невеликій фігурціЗолоті браслети з фіанітом Oniks

Цей виріб також підходить для повсякденного носіння. Адже самі фігурки невеликі за розміром та вставки такі самі. Ви не порушуватимете правила дрес-коду.

Присутність кількох камінців

Такі вставки можуть бути розташовані поруч або на певній відстані. Ці фіаніти невеликі за розміром, але виглядають дуже красиво. Найчастіше це кольорові вставки.

Цілий розсип камінців

Браслет «Вічність» точно сподобається кожній модниці. Його головна особливість у тому, що тут використовується цілий розсип каменів. Усі вони однакового розміру. Що стосується колірної гами, то вона може бути однакового відтінку чи різного. Такий браслет ідеально впишеться у вечірній образ.

Прикраси з великими фігурками

Ювеліри використовують фіаніти, щоб додатково підкреслити фігурки. Тут може бути один камінь або є ціла інкрустація. Все залежить від особливостей самої фігурки. Такі браслети не завжди підходять для повсякденного носіння. Ви повинні добре подумати, з чим їх можете комбінувати.

Ювелірний асортимент виключно цими аксесуарами не обмежується. Ви можете вдало поповнити свою скриньку браслетом для повсякденного чи вечірнього вбрання, а «Oniks» завжди надасть кілька підказок.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: